שלום גרא

eyalhakoper

New member
שלום גרא

רציתי לדעת האם אתה קיימים מאמנים אישיים ( קואצ'רים.) שמתעסקים ביצירת קשרים חברתיים או ספרים טובים בנושא הבעייה היא לא בתקשורת בין-אישית או בחסך במיומנויות חברתיות , אלא במציאת דרכים או פעולות שיביאו להשגת קשרים חברתיים רבים . בקצרה אני בן 24 , סטודנט , בסביבת מגוריי אין לי הרבה אנשים שאני מכיר או שיש לי איתם יחסים קודמים בלימודים יש לי מלא חברים אך אני מחפש כרגע גם מעגל חברים ליום-יום ולסופי-שבוע בסביבת המגורים שלי . מכיוון שלא שמרתי על קשרים חזקים מידי בתיכון או בצבא אין לי יותר מידי קשר עם אנשים מהאיזור , וחשבתי לפנות לייעוץ בנושא דרך קואוצ'ר .. תודה רבה

שלום אייל

אייל שלום אמנם פנית לגרא, אבל היות שאני לומד כעת קואצ'ינג אענה לך מהמעט שלמדתי ומנסיוני בחיים בנושא וכפי שהתרשמתי מגרא לאורך שנים, הוא יפרגן. ספרים רבים מתיימרים לתת לך כל מיני כלים ליצור קשרים חברתיים. יחד עם זאת, גם אם ספר מסויים טוב לאחד אולי הוא לא יתאים לך כי הדגשים שלו עלולים להתנגש עם ערכים בסיסיים שלך או ינחו אותך לפעול דווקא באופן בו אתה מתקשה מסיבות כאלו או אחרות. מבחינה זו, אימון אישי המתבצע נכון יעזור לך לעשות סדר ולמפות את היכולות שעזרו לך בעבר להצליח, לסמן את המוקשים (אצלך) שעלולים להכשיל אותך גם בעתיד ולהגדיר לעצמך את התחומים בהם אתה רוצה להתקדם בצורה משמעותית באופן שיענה לצרכיך בצורה המיטבית. בסיום האימון - שאורכו כשלושה חודשים בערך - יהיו בידך יעדים ותכנית פעולה ברורים, שאתה יצרת. כתבת שחשבת לפנות לייעוץ באמצעות קואצ'ר. חשוב להבהיר שקואצ'ר איננו יועץ ואיננו מטפל. הוא גם לא מתעסק ביצירת קשרים חברתיים או יצירת כל דבר אחר בחייך. הקואצ'ר "רק" מנחה את התהליך האימוני שלך. מי שעושה את העבודה הוא אתה, על בסיס הידע שנמצא אצלך - אתה הוא מקור הידע הטוב ביותר לגבי עצמך. יש בתפוז ובאתרים אחרים פורומים וקהילות העוסקות באימון אישי. אם יש לך שאלות נוספות, אשמח לסייע בידך. בהצלחה

גרא.

New member
eyalhakoper,יש ספרות בנושאים האלה,אלא שיותר

יעיל לעבוד על המטרות ששמת לעצמך עם מאמן אישי,המתמחה בכך.וכנראה שתוכל למצוא אדם כזה.כנס לפורום "אימון אישי-קוצ'ינג" כאן בתפוז עם הודעתך. סביר שתקבל תגובה שכדאי לבדוק אותה לעומק.

Jאפאר

New member
אייל

בנוסף לפנייה למאמן אתה יכול ליזום דברים כמו: > ללכת לחוגים באזור מגוריך, שם תכיר אנשים > להרשם לטיולים של יום או יומיים (אם תרצה המלצה על קבוצת טיולים שלח לי מסר) גם שם תכיר אנשים > צא ללמוד ריקודי עם > תתחיל לרכב על אופניים בקבוצה של רוכבים שיוצאת לטיולים - ראה אתר גרופי groopy > לך לחדר כושר > לך ללמוד משהו > תתנדב במסגרת כלשהיא (אם תגיד היכן אתה גר בערך אולי אוכל להמליץ לך על משהו - במסר אישי) בכל מקום מעין אלו תכיר אנשים חדשים, תוכל להציע להם להפגש מעב למסגרת של החוג וכך תרחיב את מעגל ההכרויות שלך כל מקום שיפגיש אותך עם אנשים מחוץ למעגל הקבוע של עבודה-לימודים יהפוך למקום מפגש חדש...

למעלה