שלום גרא

שלום גרא ../images/Emo23.gif

שלום. יש לי שאלה (למרות שאני לא יודעת אם פניתי לאדם הנכון). יש לי חבר כבר שנה וחצי. אנחנו מסתדרים מצויין, ואני מניחה שנתחתן בזמן הקרוב. יש לי בעיה שמציק לי אצלו. אני בקושי מכירה את ההורים שלו, הוא בקושי לקוח אותי אליהם. זה מאוד מציק לי ומתסכל אותי. לעומתו אני כל הזמין מזמינה אותו לארוחות משפחתיות ואירועים. מה עלי לעשות האם אני צריכה להתיחס לזה או להשאיר את זה כמו שזה. כשאר שאלתי אותו על העניין הוא לא נתן לי תשובה משמעית, אבל הוא כן אמר לי שגם החברה הקודמת שלו(הם יצאו 7 שנים) לא הכירה את כל המשפחה שלו. תודה

אולי...

תראי, אני לא מכירה את מערכת היחסים שלך ושל בן-זוגך לכן אני לא ממש יכולה לעזור. אבל אולי הוא לא כל-כך אוהב לבוא אל ההורים שלך לכן הוא חושב שאת לא תאהבי לבוא אל ההורים שלו, זאת תשובה די פשוטה וברור שאפשר להסתבך עם זה ולנסות לחקור את זה אבל זאת נראית לי התשובה הכי הגינוית. חוץ מזה יש עוד כל מיני אפשרויות פחות נעימות כמו נגיד שהוא מפחד שההורים שלו לא יאהבו אותך כמו שהם אהבו את החברה הקודמת שלו. או שאולי הוא חושב שהוא הפגיש את החברה הקודמת עם ההורים יותר מדי וזה גרם להם לריבים מיותרים. אבל אני "הולכת" על האפשרות הראשונה. יעל...

גרא.

New member
ישנה כנראה סבה,שבעטייה,חברך אינו

משתף אותך כמעט במשפחת המוצא שלו (הוריו).זה בהחלט לא מקובל,ונראה לי שאת צריכה להתייחס לכך,להתעקש להכיר את משפחתו,טוב יותר.אם הוא מסרב בכל תוקף,כדאי לך לשקול ברצינות המירבית,לאן החברות הזאת מובילה.מוטב עכשיו לוותר,ולחתוך,מאשר אחרי הנישואין,לגלות עובדות הקשורות בבני משפחתו (למשל היסטוריה של מחלות נפש,או סגנון של אלימות קשה.ויש עוד אפשרויות).אחרי שתתחתנו,יקשה עלייך להתמודד עם גילויים כאלה,שחברך,יתכן מאד שחושש שאם תדעי,אכן לא תרצי להתחתן. נכון,את אמורה להתחתן עם חברך,ולא עם משפחתו, אבל בהמשך,מעורבותם בחיי נישואייך,עשוייה להיות רבה מאד,כפי שתמיד קורה. לכן,כדאי לך לברר היטב,לפני שאת מתחתנת,לא רק מיהו חברך,אלא גם מיהי משפחתו.

למעלה