שלום, גם אני חדש בפורום!

Kodak997

New member
שלום, גם אני חדש בפורום! ../images/Emo24.gif

דבר ראשון - כל הכבוד שיש כזה פורום! תשובה יפה בהחלט לפורומים כמו לינקין פארק,לימפ ביזקיט (
) בלינק (בעעעעעעעעעע) ודומיהם!!! את טול אני שומע משהו כמו 3 חודשים... יש לי שני דיסקים - אנימה (לעזאזל איך מבטאים את זה ומה אומר השם?) ולייטראלוס (גם - מה אומר השם?). את אנימה אני מאוד מאוד אוהב, בייחוד את eulogy. לייטראלוס, לא יודע, דיסק קשה... צריך להתרגל אליו אני מניח... אנדרטו דיסק טוב? כי אני הבנתי שהוא בעיקר מטאל, ואני אישית לא כ"כ מתחבר לסגנון הזה. חוץ ממיינרד ודני אני לא מכיר אף אחד בלהקה - אשמח אם מישהו ייתן פה הסבר קצר? אולי איזה אתר?

Chee

New member
tool isnt metal

hey welcome, i fell in love with tool from the days of opiate and undertow so i know them for a long long time...i have to say that undertow is one of the better albums i have ever heard, i dont really relate to metal either, and im telling you that its fuckin A. if it werent for undertow i wouldnt have been such a fan. anyway, as you know every cd is a different world than the prior one, and they have many things to offer, i´d give it a listen...especially sober.

Kodak997

New member
למען האמת

את SOBER הכרתי עוד הרבה לפני ששמעתי את שני הדיסקים שיש לי, בגלל שלמדתי את המקצב שלו בתור מתופף. וגם היה לי את SCHISM, אבל הקובץ בעצם היה שיר של להקה אחרת תחת השם "tool-schism" אז הוא הטעה וקצת השניא את טול עליי ולא בצדק...
ואגב כולכם פה כותבים באנגלית??

i am one

New member
tool isnt metal but...

its realy heavy and uncatchy its not some Alice in Chains(although i like Alice) i think they r to rock like radiohead r to britstuff shortly...outstanding

Vsilver NJ

New member
היי לך...

מה המצב? הכל טוב? איזה יופי.
אתר... www.toolband.com זה האתר הרישמי, נראה לי שתוכל למצוא שם כל מה שתרצה, חוץ מזה שאתר עצמו מדהיייים. לייטלוס... דיסק קשה? כן, צריך לשמוע אותו מספר פעמים כדי באמת לקלוט. אבל שווה כל רגע. יום טוב!

zoe1111

New member
אנדרטואו טוב!

והוא גם הראשון שקניתי שלהם.. אני עדיין מעדיפה את אנימה אבל גם הוא מעולה למרות שצריך להתרגל אליו (בעצם לכל הדיסקים שלהם..) אופייט אולי קצת יותר כבד אבל אנדרטואו לא כ"כ... מממ נו הבנת:) תשמע אותו

j i m m y

New member
ברוך הבא אחי ../images/Emo140.gif

ספר קצת על עצמך.. מה אתה אוהב לעשות, איזה מוזיקה אתה שומע, איזה שימושים מצאת לספגטי (חוץ ממזון) וכו´ וכו´.

למעלה