שלום! גם אני חדשה ויש לי בקשה...
שלום כולם!
אז דבר ראשון: סליחה על ההודעה המוזרה, אני לא רגילה לפורומים אז לא יודעת בדיוק איך לכתוב בהם... בכל מקרה, גם אני מעריצה גדולה של ורוניקה מארס. אני רואה את הפרקים בקצב של ארה"ב (דבר נפלא שנקרא אי-מיול!). מה שאני רוצה להגיד (וזה מאווווד חשוב) זה שהסדרה כרגע בפרק 16 בארה"ב, והרייטינג לא משהו בכלל, לכן יש סכנה שהסדרה תבוטל בסוף העונה הנוכחית ואנחנו לא נזכה לראות עונה שנייה. אני יודעת שאנחנו רק בפרק 7 בארץ, אבל תאמינו לי שהסדרה רק הולכת ומשתפרת בקיצוניות!!! בכל מקרה, אולי חלקכם מכירים את האתר "televition without pitty"- אם לא, אז זה אתר אמריקאי נהדר עם פורומים להמון סדרות נפלאות. בפורום של ורוניקה מארס (שאליו אני אעשה לינק למטה) עלו על רעיון איך לנסות ולשפר את הסיכויים של הסדרה לעונה שנייה: משתתפים בפורום יצרו שטר של שני דולר עם תמונה של ורוניקה עליו (סוג של בדיחה מפרק 12). את השטר הם מדפיסים ושולחים (עם הערות מצורפות על כמה שהם אוהבים את הסדרה) למפיקים של רשת UPN. עכשיו, זה מאוד מאוד חשוב שגם אנחנו, המעריצים הישראלים של הסדרה, נשתתף במאמץ הזה כדי להראות למפיקי UPN שורוניקה מארס מצליחה גם מחוץ לארה"ב ושיש סיבה טובה להמשיך ולממן עונה שנייה. אני, אישית, מתכננת לשלוח כמה שיותר שטרות כאלו כמה שיותר מוקדם- כי כבר במאי מפיקי הסידרה הולכים להחליט על עתידה. אז אני מאוד מקווה שגם כולכם תשתתפו במאמץ הזה, כדי שנזכה לראות עונה שנייה! אני מצרפת לינק לפורום בו כתובה ההודעה עם ההסבר על הקמפיין הזה. אם למישהו יש שאלות או כל דבר אחר אתם מוזמנים לשלוח לי אי מייל (אני לא בטוחה אם כתבתי את הכתובת אי-מייל שלי בפרטים האישיים בתפוז, אז הכתובת היא: [email protected]). תודה, וסליחה על ההפצצה...
(ההודעה עם ההסבר היא ההודעה השנייה, כתובה ע"י wykbbb)
שלום כולם!