שלום גל

שלום גל

שמי ענבל. ואשמח לשמוע ממך פרטים לגבי מה את יכולה ללמוד לגבי השם שלי מבחינת זוגיות, יעוד, תכונות?. תאריך לידה 28/5/1985 אמא שלי רצתה לקרוא לי צמרת ועד היום היא מזכירה את זה מדי פעם! אבא שלי התעקש על השם זה והיא נעתה לו. תודה רבה.. ענבל

השאלה שלי מה את יכולה

להגיד עלי מבחינת זוגיות, יעוד ותכונות (לפי השם ותאריך לידה) האם השם "צמרת" מהוה בעיה?, כלומר זה שאמא שלי נכנעה לאבא שלי, זה פשוט מענין אותי כי היא מזכירה את עד היום.. מצטערת אם זה הרבה שאלות. תודה רבה. ענבל

גל סופר

New member
היי ../images/Emo13.gif

השם "צמרת" יכול להוות בעיה אם את או מישהו אחר מכנה אותך כך כאשר זה לא שמך בכלל. את נוהגת להתחבר למיסתורין, כי את בעצמך כזו. את מאוד מסתורית, הלך המחשבות שלך מסתורי גם הוא. אני מניח שאמרת הרבה יותר מפעם אחת למישהי בסביבה שלך "את לא מבינה אותי..". את קשורה באופן אובססיבי למסגרת, וכאשר אני אומר "אופן אובססיבי", אני גם ממליץ לסדר זאת כך שזה לא יהיה במינון אובססיבי. מותר לשאוף אוויר מדיי פעם
נ.ב. זה לא "מה את יכולה"... זה "מה אתה יכול"

קודם כל סליחה על הטעות

טוב, היתי חיבת לציןן שזה ממש לא נכון שאני מחוברת מאוד למסגרות! ההיפך הוא די נכון אני זקוקה למרחב ואני פורחת יותר בחופש.. בקשר למיסתורין- אני בחורה מורכבת לא היתי אומרת מיסתורית מה שכן אני יחסית סגורה וקשה לי להיפתח לאנשים (אני צריכה לסמוך עליהם לפני) לא קוראים לי צמרת רק אמא שלי מזכירה את זה שהיא רצתה לקרוא לי צמרת והיא מתחרטת שזה לא כך... תודה רבה!

גל סופר

New member
על איזו מסגרת אנחנו מדברים?

"את קשורה באופן אובססיבי למסגרת, וכאשר אני אומר "אופן אובססיבי", אני גם ממליץ לסדר זאת כך שזה לא יהיה במינון אובססיבי". שימי לב למה שכתבת בעצמך: "מה שכן אני יחסית סגורה וקשה לי להיפתח לאנשים (אני צריכה לסמוך עליהם לפני)". בבקשה, לקרוא היטב לפני שפורצים בתגובות של "לא נכון, טעות". תודה

לא התפרצתי אני רק אומרת שטעית

שים לב שכתבת שאני קשורה למסגרות (באובססיה) דבר שרחוק מאוד מהמציאות. מה זה קשור לזה שאני סגורה זה 2 דברים שונים ובחיים לא היתי קשורה למסגרת (כל מסגרת) ההיפך קשה לי להסתדר עם מסגרות אבל אני מתמודדת בצורה יפה ויש לי משמעת! וכמו שכתבתי לך גם המיסתורין לא נכון.. בקיצור.. אין 100% בפענוח שמות ותאריכי לידה וגם לא 60% ואל תיקח את זה אישי!!! לילה טוב

גל סופר

New member
אני תוהה...

ממה את חושבת שנובעת הסגירות שלך? אנשים רוצים לשמוע מה שנוח להם. מצטער, לשמוע מה שנוח לך זה לא כאן, אלא במקום אחר. חכמת האותיות היא לא 100% היא יותר מזה. כנ"ל לגבי תאריך הלידה.. אני מבין שהגעת הנה בגישה סקפטית... את מוזמנת לא לשאול שאלה להבא אם זו הגישה שלך. תקראי שוב את תגובתי, בפעם החמישית אולי, כדי שתוכלי לעכל אותה. אני תוהה האם את בכלל הבנת מה כתבתי [מסגרת זה לא בית או עבודה קבועה דווקא]. הבהרה אחרונה. אני לא כאן בכדי לשעשע, חכמת האותיות היא לא משחק. ברור לי כרגע שבאת בכדי לקבל את "אותך החיצונית" וקיבלת בבהלה, אולי, את ה"אותך הפנימית". אני כאן בכדי להעניק ייעוץ מקצועי, לא בכדי לעמוד במבחן של אנשים שבאים הנה, מבזבזים זמן יקר ושואלים שאלות בגישה שאין לה מקום בעולמנו. שאלת שאלה- קיבלת תשובה. התשובה הזו נכונה בכל מקרה, השאלה היא איך את הבנת אותה. בהצלחה.

לצערי אתה שוב טועה אין לי בעיה לשמוע ולהפנים

שקשה לראות אותם. פשוט טעית לגבי בזה! זה הכל! אני בן אדם מאוד כנה עם עצמו ואין לי בעיה לשמוע ביקורת-אבל כשהיא נכונה.. ואם אתה חושב שזו אי הבנה תוכל לכתוב עוד דוגמאות ואני אגיד לך אם זה נכון.. ושוב- חלילה לא התכונתי לפגוע בך! יום נעים

גל סופר

New member
לא פגעת בי

אבל תסתכלי על התגובות שלך. כמו שאמרתי... חכמת האותיות לא טועה, הדבר היחיד שיכול להיות טעות זה דרך העיכול שלך את הכתוב. ואני חושש שעדיין לא הפנמת את העובדה שמסגרת זה לאו דווקא בית. בהצלחה. נ.ב. מבחינתי, "מורכבת" ו"מסתורית" זה היינו-הך. מסתורין זה תוצר של מורכבות, אך את כמובן לא תוכלי לראות את זה בך, כי רק כלפי חוץ רואים את זה [רק אנשים שהם לא את יכולים לראות זאת].

הסכלתי שוב תבין שזה לא חוכמה גדולה לפרש

אחרי שאני כותבת שמורכבות זה מיסתורין וחוץ מזה אנשים כבר יעידו עלי שאני יותר מורכבת מאשר "מיסתורית" אני לא באה להתקיף אותך ואין לי שום לקרוא דברים רעים אבל כשהם נכונים למשל:שאני בלגנסטית.. אם אתה רוצה לאמת תכתוב על 2 דברים נוספים ואז אני אוכל להגיד אם צדקת לגבי.. והמקרה הראשון זה חוסר הבנה בנינו.. אם לא אז כנראה שאין שם אמת! ושוב אני חוזרת על זה אין לי בעיה לקבל גם ביקורת!! אז קדימה!!! תפציץ... :) תודה

IBP1

New member
אריסטו וסוקרטס לעזרתכם ...

אני בחנתי את הנתונים ובחנתי את דברייך וזה הזכיר לי סיפור ששמעתי גם על סוקרטס וגם על אריסטו . כירומט בחן את פניו של אריסטו וטען שהא עבריין מועד ורשע מוחלט ואריסטו הצדיק את הנתונים הללו . ואז הסביר כי בעקבות החוכמה שלו הוא ידע לתעל את השלילי שבו לכיוון חיובי וכך הוא לא הפך להיות עבריין . אותו דבר קרה גם לסוקרטס ושם נטען כנגדו שהוא אדם אלים שונא חברה. והוא טען שבצעירותו הוא הבין מוקדם מאוד כי אלימות לא מובילה לשום פיתרון והחליט לעצמו שהוא מתנזר מאלימות. כל מה שגל טען כנגדך הם אמת . אך את בחרת בחייך לשנות עצמך ועל כן אינך מכירה עצמך ככזאת. דבר זה מוכר למשל אצל אלכוהוליסטים שהם נשארים אלכוהוליסטים כל ימי חייהם ,אך הם הפסיקו מזמן לשתות. את טוענת שאת בלאגניסטית ,אבל כשבאים אלייך אורחים חשובים את נוטה לעשות סדר בבית. הסדר והניקיון קיימים בך ,את רק בוחרת בתוכך לא לשמור על תכונה זאת.

גל סופר

New member
../images/Emo45.gif"הכל צפוי והרשות נתונה"

זה גם מוזכר בהודעת המנהל. תודה על ההבהרות איציק
[אגב, אתה בטח מכיר את הסיפור הזה עם משה, כאשר בא אליו אדם שהתעסק בחכמת הפנים, נכון?
]

ואני שוב יחזור על עצמי!!! אני לא מזדהה עם

מה שאמרת ועם כל הכבוד לך אני זאת שמכירה את עצמי ולא אתה! ואגב אין דבר כזה 100% הדבר היחיד שיש לו 100%זה באלוקים-לדעתי.. חבל שאתה בוחר להתעלם ממה שכתבתי וזה ש: 1-אני מאוד כנה עם עצמי 2- אין לי בעיה לקבל ביקורת. 3- אני פתוחה לשמוע דברים שונים (בניגוד למה שאולי הצטיר כאן) אני מצטערת על השרשור הארוך הזה אבל היה לי חשוב להבהיר את עצמי, לצערי לא הבנתם אותי וחבל. וכתבתי לגל (למרות שהוא לא חיב לי כלום! ואני לא יודעת אם הוא מקבל כסף על זה ) שאם הוא רוצה באמת "לאמת"את פירוש שמות שיכתוב 2 נתונים לגבי (תכונות זוגיות, לא חשוב..)ואז אוכל להגיד אם זה באמת נכון. אולי ההתעלמות שלו והגישה של לנסות "לפרש" את מה שכתבתי אחרי שכתב דבר אחר?.. מראה שזה באמת שטויות? או שבאמת לא בא לו להתיחס (ושוב הוא לא חיב לי..) בקיצור-הסיפור על אריסטו נחמד אבל לא קשור לטיעוני!..

גל סופר

New member
קשור גם קשור

אבל נראה שאת נוטה לזלזל במה שכתבנו, אז בשביל מה להמשיך לכתוב? כפי שאמרתי לך, חכמת האותיות היא לא משחק [ותתפלאי, היא מאלוהים בכבודו ובעצמו].

אז אני אומרת לך שאני לא מזלזלת ואתה ממשיך

להתעלם!!! אז בפעם האחרונה שלום!!!!!!....

Serenity sky

New member
המממ

אני הבנתי הכל נהדר ונראה שאת נאבקת מאוד לא להסכים עם הנאמר, אחרת היית אומרת פשוט "לא מתאים לי, אבל תודה" והולכת לדרכך, אבל את חוזרת ומנסה להוכיח שאת צודקת והם טועים ומה זה משנה בכלל אם את בטוחה במי שאת? הוא הסביר לך שמסגרת זה לווא דווקא בית, עבודה, דברים כאלה - זה מה שנקרא "מסגרת חברתית". תחשבי על המילה מסגרת בגדול ותביני שזה מעבר לזה - כמו שאת אמרת שאת לא ממש פתוחה וקשה לך לסמוך על אנשים, זו מסגרת בפני עצמה. אולי שווה קצת לחשוב לפני שממהרים לפסול, אבל לדעתי את מהרת יותר מדי - בגלל שלא שמעת מה שרצית.

למעלה