שלום גל

הדס7א

New member
שלום גל ../images/Emo13.gif

שמי הוא הדס יעל, ותאריך לידתי הוא 12.3.1990 אני כבר כמעט 3 שנים בתוך זוגיות חזקה מאוד. מצד אחד טובה מאוד אך מצד שני גם רעה. רציתי לדעת מה אתה יכול לומר לי על ההמשך של הקשר הזה.. ובכלל, מה השם שלי מעיד עלי? ובכללי מה השם אומר? רק אציין שאנשים קוראים לי רק הדס. תודה, ערב נעים:]

גל סופר

New member
היי ../images/Emo13.gif

האמת היא שקשה לי לענות לך על שאלתך מפאת גילך... ייעוץ בענייני זוגיות הוא ייעוץ מאוד מורכב, וקצת בעייתי לענות עליו כאן. תודה על ההבנה

הדס7א

New member
../images/Emo13.gif

מובן ביותר, כמובן. ומה לגבי השפעת שמי לגביי? יש לזה השפעה? וסתם מסקרנות, גיל 18 זה אינו גיל מתאים? איזה גיל צריך להיות לעניינים הללו? תודה רבה!

גל סופר

New member
מבחינה עקרונית ../images/Emo13.gif

ענייני זוגיות אני מייעץ מעל גיל 21, ורק פנים אל פנים [אלא אם כן אלו מקרים ממש חריגים, כל מקרה לגופו]. לגבי השפעת שמך עלייך... השם משפיע עלייך המון, כי זה שמך. אנשים מכירים אותך בשם שלך, אפילו את מכירה את עצמך בשמך! [נו, מי לא חושב לפעמים עם עצמו?] כך שיש לו השפעה רבה עלייך, בהמון תחומים. השאלה היא האם את בוחרת להתעלות על ההשפעה הזו, ולהוביל את עצמך בדרך בה את תבחרי ללכת.
תודה רבה על ההבנה

הדס7א

New member
העניין הוא

שחלק מהאנשים, קוראים לי אלכס, קיצור של אלכסנדר.. בעבר אהבתי את זה, והיום אני לא תמיד מרגישה טוב עם זה.. למה זה ככה? ובאיזו צורה השם משפיעה עליי שאני צריכה להתעלות על כך? זו השפעה רעה? תודה רבה על תשובותייך

למעלה