שלום גל

פנינה101

New member
שלום גל ../images/Emo118.gif

אשמח לקבל מימך תשובה לגבי שמי: לי יש שני שמות מלידה פנינה ו-יונה יונה על שם אמא של אבא שנספתה בשואה ופנינה... אשמח לקבל ניתוח שלך לגבי השם וכן, יש פה אותיות כפולות בייחוד של "נ" מה זה אומר? הבת שלי שמה "שחר" שזה שם שהיום משתמשים גם לזכר וגם לנקבה מה אתה יכול לומר לגבי שמה? תודה רבה גל כל כך מעניין פה..והזמן קצר מלקרוא הכל...

גל סופר

New member
היי פנינה ../images/Emo140.gif

פנינה- כשמה כן היא, יקרה. הבעיה בפנינה שהיא מוגנת יותר מדיי טוב סביב הצדפה שאוחזת בה, ולא נותנת לה ללכת. ובאמת קיים מנגנון הגנה מאוד מפותח אצלך, שהוא מופיע כל זמן בו את מרגישה שמישהו נכנס יותר מדיי לחייך. [אני נוטה להאמין שלא היה קל בתחום הזוגיות בגלל זה, תקני אותי אם אני טועה]. יונה, לעומת זאת, היא ציפור חופשייה. לכן אני רואה את שני השמות מאזנים האחד את השני. פנינה= מורכב מ3 אותיות זכר ו2 אותיות נקבה, כך שזה דיי מאוזן. יונה= מורכב מ3 זכר ו1 נקבה. בעניין השם שחר. אכן, זה שם שמשתמשים לשני המינים, אם כי אני אישית חושב שהוא מתאים יותר לנקבה מאשר לזכר [בגלל הדומיננטיות של אותיות הנקבה אצלו בשם]. בכל אופן, ילדים בשם זה בתחילת חייהם מאוד מתקשים לדבר, עד גיל מסוים בו הם אינם מפסיקים לדבר. החיבור שלהם לאמא הוא חזק [האות ח'] והתקשורת שלהם עם הסביבה דיי טובה.

פנינה101

New member
גל תודה רבה מאד

אז ככה קודם כל מאד מתחברת למה שאמרת. עכשיו אני מבינה את הסגירות שלי מצד אחד ואת האהבה לחופש מצד שני אני אכן גרושה והיו לי בעיות עם בן הזוג. פנטסטי אתה. הייתי שמחה לדעת מה הן האותיות הנקביות והזכריות לא ידעתי שיש כאלה וכאלה... כשאני חושבת עכשיו על אות מסויימת נראה לי שכולן נקבה א יפה, ב' דגושה, ג' רפויה, ד'רחבה וכן הלאה ולגבי הבת שלי שחר שדרך אגב נולדה 3.06.1989 קלעת בול. אכן אנחנו מאד קשורות. מההתחלה אהבתי את השם הזה לבת שלי וגם פה, מה הם האותיות הנקביות והזכריות? מה יש באות ח' שמראה על קשר חזק עם אמא? ועל התקשורת? באמת היה לה קשה להתבטא בשנותיה הראשונות היום זה פשוט נפלא... כל רואיה אוהביה. היא הולכת לכוון של חזרה בתשובה יש לך מה לומר לגביה? שחר בת פנינה ודוד ת.לידה 3.06.1989 ולגבי, אתה רואה מקום לזוגיות? ללמודים? בעבודה? אני עובדת אמנם...אבל לא טוב שם הייתי שמחה להתחזק בדברים אחרים..אני מאד רוחנית חיה את המיסטיקה על בשרי בחיי היום יום. אשמח אם תוכל לפרט. תודה רבה גל. אתה נפלא... אני פנינה בת אברהם וורה 29.12.1951

גל סופר

New member
בשמחה ../images/Emo24.gif

בעניין אותיות זכר-נקבה, תוכלי לקרוא מאמר זה. בנוגע לאות ח', ע"פ ספר יצירה היא משויכת למזל סרטן ומכאן ניתן להסיק מסקנות נוספות בנושא. בעניין המיסטיקה וחייך
אכן, זה נראה בהחלט. שני השמות שלך מצביעים על זה בצורה מאוד משמעותית. אולי תחשבי לעסוק בזה? את שאלות התיזמונים הייתי מציע שתנסי את פורום נומרולוגיה, או לפנות לייעוץ אישי בנושא [אם את מעוניינת, ניתן לפנות אליי במסר ולקבל פרטים לייעוץ אישי]. בהצלחה רבה

למעלה