ככלל, מי שמתפטר אינו זכאי לפיצוייםשלום גליה
אני עובדת מזה שנתיים בעבודה ועכשיו מזה שלושה חודשים אני מטופלת פוריות.אם אני מתפטרת מהעבודה מגיע לי איזה שהם תנאים?האם ההתפטרות יכולה להיחשב איכשהו כפיטורין?תודה מראש לתשובותייך
חוץ מבמשטרה...ככלל, מי שמתפטר אינו זכאי לפיצויים
גם אם זה בגלל טיפולי פוריות. בחוק קבועיים מספר חריגים המזכים בפיצויים (מעבר מגורים, לידה ועוד), אם תצייני את סיבת ההתפטרות נוכל לראות אם ניתן לסייע לך. בהצלחה.
תודה על התגובה...שלום גליה
אני עובדת מזה שנתיים בעבודה ועכשיו מזה שלושה חודשים אני מטופלת פוריות.אם אני מתפטרת מהעבודה מגיע לי איזה שהם תנאים?האם ההתפטרות יכולה להיחשב איכשהו כפיטורין?תודה מראש לתשובותייך
לא יודעת איך "מוציאים" מכתב פיטוריםתודה על התגובה...
אני עובדת במשרה הנ"ל בתחנת דלק מזה שנתיים ולא מקבלת שום תנאים סוציאליים.זו עבודה עם לקוחות,והממונים עלי לא מעריכים שום דבר ולא מתגמלים.איך אני יכולה "להוציא" מהם מכתב פיטורין?
תודה על התשובה גליה ועוד שאלה ברשותשלום גליה
ראשית נתחיל מהעובדה הפשוטה שממךתודה על התשובה גליה ועוד שאלה ברשות
(ברשותך) אני עובדת בחברה שהיא בשיתוף עם הקיבוץ פה ואני גם גרה בקיבוץ הזה.הכתובת שלי בפועל היא על יישוב שמרוחק יותר מ-50 ק"מ מהקיבוץ הנ"ל,והמעסיק כותב לי במשכורת כאילו אני גרה בקיבוץ "של החברה".האם זה תקין?האם באמת לא מגיע לי דמי נסיעה?האם אני יכולה להודיע על התפטרות כי הורי צריכים אותי לידם בקיבוץ המרוחק ובעלי יכול להמשיך לגור בקיבוץ "החברה"? מקווה שהשאלות שלי מספיק ברורות ושתוכלי לתת לי מענה.תודה מראש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.