שלום בת 7 (שביק)

שלום בת 7 (שביק)

זה אריאל ברונפלד עם את זוכרת אותי מהיום פתוח האחרון שהיה (6 למרץ).השבוע הגיע לבית הוריי הזמנה למפגש האביב על שם אימי, יכול להיות שהיא רשומה באגודה ואני לא יודע זאת? בכל מקרה רציתי לדעת אם אני רשום בעמותה על שמה או משהו כזה איך אני יכול לבדוק זאת?

שביק

New member
אריק, תן לי במסר האישי

או טלפונית את שמך ואת כתובתך ואת שם אמך וכתובתה ואני אבדוק במשרד ביום רביעי בבוקר, תשאיר מס טל' ואתקשר אליך. יהיה נחמד, מצפה למספר עשרות חברים. תהיה הרצאה לבוגרים. יהיו עוד צעירים בגילך. אני וכולנו, מקוים לראותך במפגש. הישארת אצל כולם טעם של "עוד". אל חשש ואל מורא. שביק

שביק אלו הם פרטיי

שמי הוא אריאל ברונפלד, שם אימי הוא ברונפלד ומיכל וכתובתה של אימי היא השיטה 12 צור יגאל (בעבר גרנו בראשון לציון ברחוב שפטל 30) מספר הפלא-פון שלי הוא 065-202-404 אני מקווה שהמספר לא יצא הפוך... בכל מקרה כשיהיה לך תשובה אם תוכלי לחזור אליי (אני תמיד זמין ועונה) בקשר ליום שני אני ממש רוצה להגיע. אם אפשר לדעת רק מה הזמן המשוער של המפגש? הוא מתחיל ב3 נכון? עד מתי לערך הוא יימשך? ורציתי רק לשאול אם אני לא ירגיש קצת תקוע בין הגילאים? והאם יהיו אנשים בסביבת הגיל שלי? דרך אגב המפגש באותו מקום שהיה בו ה"בית הפתוח" ? כינרת 4 נכון?

שביק

New member
אריק, כן , המפגש יהיה באותו מקום

רח' כנרת 4 ברעננה. אני מניחה שהארוע יהיה כייפי, והחברים לא ירצו ללכת מרוב כייף. אז כניראה עד 19.00 (7בערב) ואני מניחה ומקווה שיגיעו חברים בערך בגילך. לפי השמועות וההתעניינות - כניראה שכן. אינני יכולה לערוב לכך כמובן. רק מקווה. להתראות. שביק

למעלה