שלום -בקשת הסבר!

MALEAK

New member
שלום -בקשת הסבר!

שלום -בקשת הסבר! עברתי בדיקת US בטן עליונה ואגן נמצאו שם 2 ממצאים שמטרידים אותי: 1)בשתי הכליות הודגמו ציסטות בגדלים שונים הגדולה ביותר בכליה הימנית בגודל של כ- 3 ס"מ 2)כיס השתן-בדופן השמאלי האחורי הודגם מבנה אקוגני סולדי בגודל של כ-1 ס"מ מומלץ המשך בירור ע"י ציסטוסקופיה אני מציין: בבדיקות שתן לא נמצא כל בעיה אני נותן שתן רגיל-לא קם באמצע הלילה לתת שתן או במהלך היום מה זה אומר? תודה

maxpush99

New member
בדיקה

ניסית לדבר עם הרופא שלך? הבדיקה שציינת אינה תקינה ומצריכה המשך ברור ציסטה בגודל 3 ס"מ לא נשמע סביר - אולי 3 מ"מ? אנא פנה לרופא שלך להמשך ברור לבריאות

0 אור 0

New member
ציסטה זה כיס שמכיל נוזלים

ישנם סוגים שונים של גידולים שיכולים להופיע באיברי הבטן, בדרך כלל גם ברפואה הקונבנציונלית לא ממליצים לנתח ולהסיר שזה הטיפול היחידי הקונבנציונלי), אלא אם כן יש בעיה בתפקוד או שהגידול בממדים גדולים מדי (שזה בעצם גורם לבעיה בתפקוד) או שהגידול סרטני - כאשר מדובר בציסטה, בדרך כלל מסתפקים במעקב, ולעתים קרובות היא גם תיעלם לבד אחרי תקופה מסויימת לאחר המשך הבירור בדרך כלל ינחו אותך כל כמה זמן לבצע בדיקה חוזרת ולהגיע לרופא למעקב, אפשר לטפל בגידולים האלו ולסייע להעלמותם בשיטות שונות של רפואה משלימה מה שהייתי רוצה לדעת, זה מה הסיבה שבכלל עשית US בטן עליונה. מן הסתם היו איזה סימפטומים ששכנעו את הרופא לשלוח אותך לבדיקה?

למעלה