שלום, בעיית גב תחתון

moonchild00

New member
שלום, בעיית גב תחתון

שלום, יש לי כאבים בגב התחתון, זה התחיל עוד כשהייתי בצבא, המצב היה גרוע יותר, לא יכולתי לשכב על הגב באופן ישר, שם שלחו אותו לפיזיוטרפיה שאמרה שפיתחתי דלקת עקב חוסר תזוזה, ואחרי 24 מפגשים! אכן נראה כי הדלקת עברה אבל אני מתמודדת באופן קבוע עם כאבי גב תחתון. בנוסף בעבר רופא איבחן אותי שיש לי קשת די נמוכה ברגל, הרגל שלי מאוד צרה ואצבעות הרגל ארוכות, כל זה ביחד הוא טען שגרמו למצב של פלטפוס. ולפעמים יש לי כאבים באזור של האצבעות בכף הרגל. יש לציין כי אני מתאמנת באופן קבוע במכון כושר בעיקר באירובי קיקבוקס. שאלתי היא: לאורתופד עם איזו התמחות רצוי לי לפנות? איזו סוג של מדרסים מומלצים עבורי יותר? עקב הפעילות הספורטיבית בה אני עוסקת ?(4-5 פעמים בשבוע.) תודה

כאבי גב

שלום, כאבי גב הם בעיה כרונית אך מרביתם חולפים תחת טיפול שמרני (מנוחה, תרופות נוגדות דלקת, חימום מקומי). ייתכן שאת מעמיסה יותר מדי על עצמך באימונים (4-5 אימונים בשבוע). בזמן כאבים כדאי להפחית את העומסים על הגוף ולאפר מנוחה. בכל מקרה כדאי שתנסי להחליף את סוג האימון. לגבי המדרסים, למעט באינדיקציות ספציפיות אין הוכחה שהמדרסים מועילים בכאבי גב ומפרקים שונים. לגבי התמחות האורטופד, כל אורטופד יוכל לבדוק אותך ובמידה ויידרש להפנות אותך לתת-התמחות הרלוונטית. בברכה,

למעלה