שלום ! בעיה שכיחה :

26avi26

New member
שלום ! בעיה שכיחה :

יש לי בעיה של פרפורמנס דחוס אני מתעסק המון ב-vst instruments על המחשב יש לי עומס של כ-800 ג'יגה מודולים וירטואלים ודגימות להליון אין איזו תוכנה שעושה אופטימיזציה או משהו למחשב? זאת בעיה תורשתית במחשבים המחשב שלי דיי חזק אם מישהו מכיר פיתרון מקצועי לקטע הזה נשמח כולנו : )

HeavenlyB

New member
לא ממש

אתה יכול לשנות הגדרות במחשב לפי השימוש שלך בו, אבל תמיד יהיה גבול כלשהו לכמות הכלים שהמחשב יוכל לסחוב. יש כרטיסי DSPת וכרטיסי קול שמקלים על המחשב ע"י עיבוד חלק מהאפקטים והכלים על המעבד שלהם, במקום של המחשב. וודא שאין תוכנות שעובדות ברקע, כמו תוכנות מסרים, אנטי וירוס וכו'. קודם כל וודא שאתה עובד נכון מבחינת כלים. אם אפשר לטעון אפקט מסויים ולחלוק אותו עם כמה כלים, זה יכול להוריד מהעומס. בעיקר ריוורבים. אם סיימת תפקיד מסויים, ייצא אותו לערות אודיו חדש, ונטרל את אותו כלי, כדי לחסוך במשאבים.

26avi26

New member
כן אבל...

מה שאני עושה זה תהליך כפול ולא בטוח אני מקליד במידי כל ערוץ שסיימתי אני עושה עליו אקספורט מייד שומר את התפקידים במידי וסוגר את האינסטרומנט אבל זה לא פיתרון גם עם האפקטים אני מתקזז אני פותח רוורב אחד תותח בסנד וכו' טוב יש בלי סוף טכניקות שאני משתמש בהן אבל נאמר לי שיש תוכנה שעושה אופטימיזציה טובה למחשב תודה בכל אופן!

HeavenlyB

New member
אני לא מכיר, אבל

עדיין. יש גבול מסויים. נכון שזה היה נחמד אם לא היה גבול ואפשר היה לשים כמה שרוצים, אני לא מכיר אולפן אחד בעולם שהצליח להתגבר על הבעיה הזאת. כשיש חוסר במשאבים, מביאים עוד משאבים, או שעושים סאב מיקסים, שזה מה שהיה מקובל לעשות עד היום.

dmt4me

New member
כנס>

כנס לפורומים של אקט מוזיקלי וחפש שם מישו בשם עופר,הוא יעזור לך בנושא. וחוצמזה הוא פרסם שם חתיכת מאמר על איך לעשות אופטימיזציה בכלל למחשב אודיו(למי שמבין מה הוא עושה כמובן). אני אישית עקבתי אחר ההוראות שלו ,ויש לציין שהמחשב שלי עובד כמו חללית. עכשיו שאלה אליך ידידי..800 גיגה? ואט דה פאק?

26avi26

New member
וואלה : )

אם תוכל תן לי פה לינק שיוביל אותי למאמר הזה שאמרת תודה!!! : )

dmt4me

New member
האמת שאתה צריך להיות חבר באתר

ואם אתה חבר בו אז קח :

26avi26

New member
וואי לא פשוט זה... : (

אקט מוסיקלי לא מקבלים כל אימייל... איפה אני יכול לפתוח אימייל שהם כן יקבלו אותו? סורי.. ותודה : )

26avi26

New member
>>>

800 ג'יגה פלוס יש לי בהארדיסקים עוד המון קבצי gig מכווצים עבדתי קשות להשיג את כל זה : ) תכל'ס אני מחפש עבודה בטלוויזיה אני מלחין מוסיקה קולנועית וטלוויזיונית אבל אין... הכל קשרים היום.. יהיה פסדר .-)

orenberg

New member
בעיה מאוד שכיחה...

אין מה לעשות, רצוי גם להשתמש בציוד חיצוני (אפקטים, מודולים וכו'). לא משנה איזה מחשב יש לך, תמיד בסופו של דבר יגמרו המשאבים. אתה יכול לעשות export/bounce לערוצי המידי ולייבא אותם לפרוייקט(את ערוצי האודיו אני מתכוון), או לעשות freeze.

(זה אני)..

כן זה מה אני עושה אבל המחשב כאילו זוכר את העומס ומאט את הפעילות לא יודע מה זה.. לפעמים אני מסתכל על ה-CPU הוא עוד נורמאלי אבל הזיכרון גומר עליי יש לי ג'יגה וחצי נראה לי אני צריך 4 זכרונות שכל אחד מהם הוא של 2 ג'יגה אולי אז הוא יפסיק להטריד אותי

לא מתבלבל נשמה...

800gb נחים להם ב-9 הארדיסקים + 3 הארדיסקים של 120 ג'יגה כל אחד כל הסאונדים העדכניים ביותר נמצאים שם כולל ה-vst היוקרתיים והנדירים ביותר אופס.. 03:57 אני טס לישון לילה טוב (למי שפה..)

למעלה