שלום.. בעיה דחופה..

שלום.. בעיה דחופה..

פניתי לכמה פורומים שהפנו אותי אל הפורום שלכם.. פורום למחשבים חרדים.. אז הכל התחיל בזה שהמחשב שלי - נירידוב, התחיל להתנהג קצת מוזר.. הוא היה מכבה ומדליק את עצמו ללא הפסק, הוא היה מתחבר ומתנתק מהאינטרנט כאילו אין מחר, הוא היה יוצא לי מדפי האינטרנט בטענה שאני לא מקדישה לו מספיק זמן.. ואז גיליתי מה הבעיה שלו.. הוא חרד.. ממש נחרדתי לגלות זאת.. הוא אמר שאני לא מדברת איתו ומקשיבה לו כמו פעם.. ושפעם הייתי קונה לו צעצועים ובגדים והיום בקושי.. הזכרתי לו את העכבר והמקלדת שקניתי לו לפני שבוע.. הוא אמר שרק מתנות בלי אהבה ויחס זה לא שווה.. אפילו דיברתי עם 2 חבריו הטובים ביותר - גיזי ותידי.. 2 בחורים מקסימים, הם הבטיחו לי שהם יוציאו אותו מהחרדה בה הוא נמצא.. אפילו הם לא הצליחו להוציא אותו מהחרדה.. תבינו כשהנירידוב שלי חרד, אני חרדה.. לכן החלטתי לפנות אליכם פורום למחשבים חרדים שאולי תוכלו לתת לי כמה טיפים מה לעשות.. נירידוב מאוד יקר לליבי .. אתם פורום נהדר - פורום למחשבים חרדים..! בזכותכם עוד ועוד מחשבים מבריאים מהחרדה בה הם נמצאים.. מי יתן וירבו פורומים כמוכם..! ישר כח.. אודה לכם אם תתייחסו להודעתי.. שיהיה לך יום מקסים.. :)

bobx

New member
../images/Emo12.gif גם המחשב שלי מתנהג ככה כל הזמן!!! ../images/Emo2.gif

אולי הוא גם חרד.... מה זה מחשב חרד? אפשר לתקן את זה איכשהו???????

למעלה