שלום בננות!

שלום בננות! ../images/Emo9.gif

אני מור, ואני כמוכן מאוהבת קשות באורלי...
אני קוראת כבר כמה שבועות בפורום ואני רוצה להגיד לכן שאתן בנות מקסימות ושזה פורום חמוווד!
מממ רציתי לשאול אם יש לכן תמונות או קישורים לאתרים של אורלנדו בתפקיד לגולס לבוש בתכלת... כלומר, לא במדים הרגילים שלו איתם הוא במסע, אלא בבגדים היפים והמיוחדים הכחולים שלו, בסצינות בסוף "שיבת המלך". תודה בכל מקרה!

ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

זה דבר ראשון, דבר שני, בקשר לאתרים אני לא ממש יכול לעזור, אבל תזהירי בפעם הבאה בספוילר-
את מה שכתבת בקשר לשיבת המלך, כי עד כמה שזה לא הורס זה נחשב כספוילר...
את מוזמנת לקרוא את חוקי הספוילרים (אם יש כאלו) או לשאול את המנהלת, או אחרים שיודעים...
תהני בפורום! ואני מציעה לך בתור אחת שרק הגיעה (למרות שכתבת כאן שכבר קראת כאן כמה זמן)... אל תגיבי לאלה שכותבות כאן על אשטון!
והנה תמונהההההה

אוי אני מצטערת! ../images/Emo4.gif../images/Emo9.gif

אני מכירה את החוקים של הפורום, פשוט לא הייתי בטוחה אם זה נחשב ספויילר וגם חשבתי שעבר חודש מאז יציאת הסרט, ואם אני לא טועה זו תקופת הזמן שמייחסים לספויילרים... אני אדאג לסמן ליתר בטחון בפעם הבאה!
חחח אני חושבת שיש לנו אותה דעה בקשר לעניין עם אשטון... שקסי אבל לא כמו אורלי, לא צריך לערבב בין שניהם! חיחי
ותודה על התמונההה!
אני גם אשים אחת
ושוב אני אשמח אם מישהי יודעת איפה למצוא תמונות מאותן סצינות!

איזה תמונה חמודה! ../images/Emo9.gif

ובקשר לספוילרים, את צודקת, באמת עבר כבר חודש.. אבל אולי בכל זאת כדאי לסמן ספוילרים... למרות שזה אני מניחה התפקיד של המנהלת יותר להחליט אם באמת כדאי עדיין לשים ספוילרים....... (כתבתי עכשיו משו הגיוני?! פשוט אני מקשיבה למוזיקה ואני לא ממש שמה לב מה אני כותבת..
)

ThisIsJustME

New member
ברוכה הבאה!

כבר קיבלת פרוטקציות על זה ששמת תמונות של אורלנדו
חחח סתאם ברוכה הבאה, מקווה שתהני! אני שירה

כן?! ../images/Emo12.gif

טודהההה! חחחחח ולא נראה לי שכתבתי.. את מוזמנת לשים פטרייה בשישור ההתפקדות! חח צריך שכל הבנות כאן בפורום יענו שם!!!

תצ1

New member
אמממממ יסמין??? ../images/Emo4.gif

אני קצת מובכת.. אבל.. מה זה ספויילר?

ספוילר זה..

כאן זה כשאת רוצה לכתוב פרטים על סרטים שרק יצאו, או סרטים שיצאו בעתיד, וזה יכול להרוס לחלק מהאנשים כי הם לא רוצים לדעת את זה (וסרטים שרק יצאו כי לא כולם ראו אותם).. אז את מסמנת בספויילר, וככה האנשים יכולים להימנע מהם ולא לקרוא אותם. בפורום באפי למשל, שאני בו, מסמנים ספוילרים לפרקים של באפי שלא שודרו עדיין בארץ, וככה אם נגיד אני רוצה להגיד ספוילר למשהו אני כותבת
באפי 701 (ספוילר לבאפי, הפרק הראשון של העונה השביעית).. מקווה שהבנת...

בטי בופ

New member
../images/Emo57.gifברוכה הבאה../images/Emo57.gif

קוראים לי גילי ברוכה הבאה לפורום הכי חמוד בעולם..........

iloveo

New member
../images/Emo24.gifברוכים הבאים ../images/Emo25.gif

קוראים לי מיכל... מקווה שתהני בפורום כמוני... הנה תמונה של אורליוש!

LiNKiNPaRKiT

New member
ברוכה הבאה!!

ומיכל! היא בת והיא אחת אז רצוי להגיד ברוכה הבאה ולא ברוכים הבאים:) אני דפני תהני פה בפורום

תצ1

New member
אנחנו מסמיקות כאן,

עם כל המחמאות!!!!
ברוכה הבאה לפורומנו!!!!! תהני פה הכי בעולם!!!!
וקדימה, רוצי לשרשור ותוסיפי פטריה.... הרי את אחת מאיתנו עכשיו!!!

יווו תודה לכולן! ../images/Emo9.gif

איזו קבלת פנים חמה!
אצתי רצתי להוסיף פטריה!
והנה עוד תמונה של אורלי, מוקדשת לכולכן!

למעלה