שלום בנים

stefan10

New member
אם מדברים אז.

אני אישית לא חובב שצופים בי אני לא סרט או הצגה.. שאני עושה סקס. אני אוהב להיות מרוכז ותת את כל כולי לפרטנר שלי ( אני לא מזזיף כמו נשים רבות שכן..) ועכשיו חברים הומואים זה חביב אבל כמו שנאמר הם אנשים רגילים עם כל הקומפלקסים ורק משיכה לגברים..שאת כותבת על "מתח מיני" שיש בינך לבין סטרייטים ולא עם הומואים אני מבין שלפעמים את רוצה קשר ידידותי עם סטרייטים וללא מין אבל צריך לאמר לא ויש כאלה שיכבדו אותך...לא רק הומואים כי בין הומואים ידידים יש מתח מיני שמתגברים עליו פעם יותר ופעם פחות....הכי חשוב שאם האינטימיות שלך תקינה תלמדי להעמיד גבולות לידידם סטרייטים (הם לא פחות משעשעים וחמודים)..ואם יש לך בעיות באינטימיות על תברחי מאחורי "הידידים נחמודים הההומואיים שלא מאאימים מינית" אלא תטפלי בבעיה ואז תמשיכי לשעשוע החמוד..הכל מהלב.

סליחה?!?!?!?!?!?!?!?

דבר ראשון אתה לא מכיר אז שלא תעיז בכלל לשפוט אותי או "לנחש" מה אני חושבת או מרגישה. דבר שני, אני ממש אבל ממש לא חושבת על הומואים בתור קישוט ובטח שלא בתור "צעצוע" שאמור לשעשע אותי כשמשעמם לי! אני לא מתייחסת לאף בנאדם בצורה הזו. אז עם כל הכבוד... תרגע!!!! ועוד דבר..... פחד מאינטמיות?!?!?!? עכשיו הפכת להיות הפסיכולוג שלי? לא , רק שאני אדע.... אז זהו שלא! פחד מאינטמיות זה הדבר האחרון שיש לי... בגלל שאני רוצה שיהיו לי ידידים הומואים אז יש לי פחד?!?!? אני רוצה אותם בתור ידידים שלי לא בתור בני הזוג שלי! ומכיוון שאני אוהבת הומואים אז הפכתי להיות "סמרטוט רצפה ספוג בבעיות אישיות קשות" ? סליחה מאמי, אבל נראה לי שאתה פה עם הבעיות הנפשיות. תנסה לטפל ברגשי הנחיתות האלה שיש לך... ומהר! כמובן.... הכל נאמר מאהבה.

itziki2

New member
שביתת נשק !!

טוב נראה לי שהעניין הזה יצא יצא קצת מפרופורצייה . אולי דרכת פה על כמה יבלות ולא התכוונת. עזבו הלוואי שאלה היו הצרות שלנו. תמשיכי לאהוב את מי שבא לך. ו.. תרגעו !!!

megaroy

New member
והמשחק ממשיך......

ואחרי זה הן מתפלאות למה יש הומואים בעולם אם הייתי צריך לסבול "דבר כזה" כבר מזמן הייתי משקיע את כל כולי בכדורגל ופיצוח גרעינים שחורים ולבנים.

ז י ק ו

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo110.gif../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif../images/Emo19.gif../images/Emo80.gif

בנים, נראה לי שקצת הגזמנו עם כל הטוסטסטרון שהערמנו על הבחורה.. היא כולה החמיאה לנו ואמרה בגדול שהיא מטורפת על הומואים, ותראו לאן הגענו.. ניתחנו אותה כירורגית לכל הצדדים והטפנו לה על כמה היא לא בסדר שהיא אוהבת הומואים. דיי, כל ישראל חברים, טוב נו לא כולם
אבל גלשנו קצת יותר מידי, לא ?!

למעלה