שלום בנים

שלום בנים ../images/Emo9.gif

אני יודעת שאני לא שייכת לפה ואפילו קצת נדחפת... אבל מה אני יעשה אני פשוט מטורפת על הומואים! קשה לי לשלוט בזה
זה נראה לכם סטיה? או שזה נורמלי בדיוק כמו שסטרייטים מתחרמנים מזוג לסביות?!?!?

sapi2

New member
סטיה ?????

היי תרגיש בנוח את לא נדחפת. זה די נורמלי מה שאת מרגישה. תחשבי שפעם הומואים נחשבו סטייה וחלילה מחלה. מוכן לצרף אותך ביי

../images/Emo12.gif מוכן לצרף אותי?

קודם כל תודה! נחמד לדעת שאני לא מציקה :) דבר שני....אם אתה מוכן לצרף אותי אני בכיף אבוא!! כמו שכבר אמרתי... 2 גברים שנוגעים אחד בשני זה הדבר הכי יפה שיש!

mountain0goat

New member
אנחנו הומואים

ז"א שאנחנו לא חושבים שזאת סטייה. וגם אם כן אין לנו מה לעשות בנדון (בדרך כלל). נ.ב. כן ירבו כמותך

stefan10

New member
בעניניי נשים וגברים

יש לי חברה טובה שהיא ממשחובבת הומואים היא לא מבתדרת עם סטרייטים על אף שהיא כזאת היא חולה לרב על "אוחצ'ות" קטנות ולא על בני גילי רק איתי היא חורג בגיל טוב אנו לפעמים שולחים ידיים ומתמזמזים .אני חושב שזה כייף להתמזמז עם בחורה שמקבלת אותך כמו שאתה כולל הגוף ונהנית לנגוע בך גם בצורה חברית. או ארוטית.. על תתבלבלו אני נמשך לגברים.. ועוד סיפור בעניין..הבת זוג שלי לריקודים בלונדינית דקת גזרה ובגובה רגיל מינוס אוהבת לרקוד איתי במיוחד מאז שסיפרתי לה שאני חובב גברים כי זה מבטל את המתח המיני הטבעי שיש בין גברים ונשים שלפעמיים מפריע להם שהם ביחסים לא אינטימים אלא מקצועיים או אחרים בקיצור הריקוד שלנו בכל מקרה מאד אירוטי ונראה כלפי חוץ מאד מיני גם בלי המשיכה שאין לנו זה לזאת .

אממ..אני מסתדרת גם עם סטרייטים..

אני מסדרת עם כולם! פשוט יש לי אהבה מיוחדת כלפי הומואים... גם בגלל שבשבילי לראות 2 גברים נוגעים אחד בשני זה חלום! זה דבר כ"כ יפה!!!! וגם כי הם כאלה מתוקים ובאמת אין את הקטע של המתח המיני שיש בדרך כלל בין גבר ואישה.

אני חושב שאת חמודה אבל ...

אני לא בטוח שיהיה לי נוח לדעת שבזמן שאני ובן זוגי מקימים יחסי מין תצפה בנו אישה ולא שיש לי חלילה משהו נגד נשים .ממש אין לי, ויש לי המון חברות אבל ברגע אינטמי יהיה לי קשה לשטף חברה .מה שלא יקרה לי אם גבר .ז"א שאין לי כל בעיה שגבר אחר צופה בי אני יודע שזה נישמע מוזר אבל זאת הרגשתי האישית ואגב אני מדבר רק על דבר אינטמי שקשור ביחסי מין בכל דבר אחר שקשור בנו ובזוגיות שלי אין לנו בעיה אם נשים ואנחנו מבלים הרבה אם חברות (שחלקן נשארות לישון אצלינו לפעמים והכל סבבה) כך שהתגובה שלי לגבי החלק האינטימי היא שלילית . ולגבי שאר הדברים בהחלט שכן .יש מקום לחברות בחיי ותבורך כל אחת מהחברות שיש לי /לנו

אפשר גם להיות חברה שלך? ../images/Emo140.gif

אמממ....אני מניחה שאתה צודק, גם אני הייתי מרגישה מוזר אם הייתי יודעת שמישהו או מישהי צופים בי בזמן שאני באמצע אקט מיני עם מישהו או מישהי...חחחח

כמעט את אותו הדבר :)

רק שעם דו מיניים הקשר קצת אחר... כי איתם כן יש מתח מיני. אבל אני עדיין אוהבת אותם :)

itziki2

New member
אני יותר חושש שזה טרנד מאשר סטייה

עם סטיות דווקא אין לי בעייה

אני דווקא לא מסכימה איתך...

אצלי זה לא טרנד, תמיד אהבתי הומואים ואני תמיד יאהב! זה לא דבר שיחלוף ובטח שזה לא תופעה חדשה אצלי!

chubichab

New member
אבסורד

אני אישית לא מכיר הומואים שירצו להזדיין באותו חדר שאישה צופה בהם

itziki2

New member
מה ז"א את אוהבת הומואים ?

הומואים זה אופי ? הומואים זה משהו ספציפי , סוג מסוים של ..? הדבר היחידי שמקשר בין כל ההומואים זה שהם גברים וכמו כל הגברים יש טובים ויש רעים . אז מה את בדיוק אוהבת ? אולי את הסטריאוטיפ של ההומו.. מה עם גברים דו מיניים ? את חצי אוהבת אותם?? what the fuck are u talking about ?

../images/Emo4.gif

ז"א שאני אוהבת הומואים כי בעיניי 2 גברים שנוגעים אחד בשני זה דבר יפה! בדיוק כמו שגבר סטרייט אוהב לראות זוג לסביות מתחרמנות לו מול הפרצוף... ומה הקשר לחצי אוהבת דו מיניים? אני אוהבת דו מיניים בדיוק כמו שאני אוהבת הומואים, גם דו מיניים שוכבים עם גברים בדיוק כמו הומואים... חוץ מזה שבין גבר ואישה יש מתח מיני כלשהו ובין בחורה להומו... אין! זה עוד דבר שאני מאוד אוהבת בהומואים. הם לא איתך כי הם מנסים להשכיב אותך הם איתך כי הם נהנים בחברתך! זה הכל... מה כ"כ קשה להבין?!?!?

ז י ק ו

New member
היי אחותינו...

נתת כמה סיבות לאהבתך להומואים, שזה אחלה, אבל הסיבה של "הם לא מנסים להשכיב אותך" קצת מדאיגה אותי.. החברים הסטרייטים שלך מנסים כן לזיין אותך? אם כן את צריכה לבדוק מה לא בסדר אצלך
בכל מקרה אני חושב שזה אומנם לא טרנד שיעבור לך אלא איזה שהוא חלל שאת מנסה למלא בתוכך, וזה אחלה לדעתי. אני תמיד אמרתי שלכל בנאדם שפוי בעולם צריכים להיות כמה חברים ששונים ממנו מאד על מנת שיוכלו להעשיר אותו בכל מיני תחומים. למשל, דתי-חילוני / הומו-סטרייט / צפוני-דרומי / גבר-אשה / מבוגר-צעיר / שמאלי-ימני / וכ"ו... ואת את החלל הזה מצאת אצל ההומואים. בהצלחה מאמי

תודה ../images/Emo141.gif

תראה זה לא שכל הידידים שלי מנסים להשכיב אותי או משהו כזה... אבל תמיד יש מתח מן מתח מיני כזה, ותתפלא אבל שמעתי מלא מעט גברים שבעינייהם אין דבר כזה ידידות אפלוטונית שתמיד יש למישהו אינטרס. וגם לי היו מספיק מקרים שידידים שלי רצו מעבר לזה...וזה קצת הורס!

itziki2

New member
"מתח מיני" ...

האם מתח מיני זה דבר רע ? האם את מרגישה כלפי כל הגברים מתח מיני? האם כל גבר סטרייט שמדבר איתך רוצה להשכיב אותך ? לא מבין את העניין. וחוץ מיזה "אני אוהבת הומואים כי הם חמודים"- תינוקות חמודים , כלבים חמודים- הומואים , זה גברים כמו כל גבר. מה "חמוד" בהומואים? פשוט מנסה להבין מאיפה באו כל הדברים האלה שאת אומרת - יכול להיות , ואני אכן מאמין , שכל זה בא ממקום טוב - הרי סה"כ לאהוב מישהו זה דבר שיכול להיות רק טוב - אבל שזה בא עם הכללות ..וסטריאוטיפים ..זה לא נשמע לי טוב.

../images/Emo46.gif דיי תרגע! למה אתה תוקף?!?!?

ברור שלא כל גבר סטרייט מנסה להשכיב אותי, אבל אין מה לעשות..הקשר בין בחורה להומו ובין סטרייט לבחורה הוא שונה בהמון מובנים! אני לא עושה הכללות, אבל מה לעשות שמהניסיון האישי שלי כל הומו שהכרתי היה פשוט נשמה! אז זה אולי יצא בלי כוונה שעשיתי הכללה... אני יודעת שלא כל ההומואים חמודים ונחמדים, אבל רובם כן :)

megaroy

New member
וזאת בדיוק הבעיה

את נעולה בקטע שהומואים הם קישוט נחמד להסתובב איתו.חושבת שהם חמודים ומשעשעים ונטוליי אישיות משל עצמם אלא קיימים לשעשע אותך. אז צר לי לאכזב אותך אחותי ... אנחנו לא מגיעים על פי בקשה אלא בני אדם כמו כולם ולא דמויות של דיסני. לחפש חברים הומואים שיהייו "החברה הכי טובה שלך" זה הדבר הגרוע ביותר שאת יכולה לעשות לעצמך. קודם תטפלי בפחד מאינטימיות שיש לך ואז תחזרי אליי. אולי את נהנית להסתובב עם "קישוט משעשע" על היד שלך אבל אנחנו ממש לא נהנים להסתובב עם סמרטוט רצפה ספוג בבעיות אישיות קשות. וכמובן הכל נאמר מאהבה .

למעלה