שלום בנות.

שלום בנות.

לפני שניה הייתי ב"ויקיפדיה" וקראתי על תסמונת טרנר. אני הייתי חייבת להיכנס לומר לכן, עד כמה אתן חזקות. אתן מקסימות, פועלות, ולא מסתתרות מאף אישה או גבר, ובצדק! לבי יוצא אליכן (אני לא רוצה חלילה שזה ישמע שבאתי לרחם עליכן, ההפך, אתן השראה! אנא זכרו זאת, אתן לא יודעות שאתן משפיעות על אחרות.) *גם אם לפעמים קשה לכן, זכרו שיש יותר גרוע, וזכרו שיש נשים שחוות על עצמן את ה'יותר גרוע', אז חבקו את האנשים שאתן אוהבות, תישארו חיוביות. זה קשה, אבל אפשרי.

barbushi

New member
שלום..

תודה שירן. זה מוזר. זאת לא פעם ראשונה שנותנים לנו מחמאות כאלה ואני לא חושבת שרוב הבנות חושבות שהן גיבורות..אבל כן כל הכבוד לכל אחת ואחת ולו רק בגלל שאנחנו נשים:) .למה קראת על תסמונת טרנר? בת כמה את?

קראתי על תסמונת טרנר

בויקיפדיה, מפני שלאחת הנשים שכותבת בלוג הייתה אמורה להיוולד בת עם תסמונת טרנר. היא לא שרדה אבל.... אז פשוט החלטתי לקרוא על זה, התגלה בפני עוד משהו שלא ידעתי עליו, והרגשתי שאתן, שחוות את זה, מאוד חזקות, ומדברות על הנושא, ואפילו הקמתן פורום. מה יותר מעורר השראה מכן? מ-ק-ס-י-מ-ו-ת

לשירן

תודה רבה על העידוד. רוב הבנות לא חושבות שהן גיבורות פשוט חיות את חיינו. רוב הביטחון ,החוזק זה בא לפי דעתי מהתמיכה והעידוד מהבית.

כמובן שזה בא מהבית.

ואני חושבת שיש בכן משהו הירואי, את האמת אני לא יודעת איך בדיוק לבטא את זה, אני פשוט יודעת שהזזתן לי משהו, וריגשתן אותי. מאוד.

elitp

New member
תודה על העידוד,אני באמת צריכה.

מה הניע אותך לחפש חומר על טרנר בויקיפידה? אם את רוצה עוד חומר,תסתכלי בארכיון ותמצאי הרבה לינקים מעניינים שהעלתי לפה. חייבת לציין שאף פעם לא הרגשתי חזקה,ובהחלט יש את התקופות שאני נשברת לגמרי. מה גם שהמשפחה אף פעם לא עוזרים ותומכים. החיים קשים לי מאד,ולפעמים אני תוהה למה דווקא לי זה מגיע? איזה פשעים איומים ונוראים עשיתי בגלגול הקודם?

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

לא! שלא תחשבי להישבר לגמרי! תמיד יש תקופות חזקות יותר וחזקות הרבה פחות, אני גם עוברת קשיים יומיומיים, אבל גם אם אף אחד לא תומך בך, תזכרי שיש לך את הפורום, את כל הבנות החזקות האלו שפה, ואת תמיד יכולה לשפוך את הלב או פה, או לבוא אליי לבלוג או משהו. אני מאוד ישמח לעזור באיזשהוא אופן, גם אם זה להקשיב בלבד. "את יותר חזקה ממה שאת חושבת."

למעלה