שלום בנות

ש א ק ט י

New member
שלום בנות

בשבוע הבא אנחנו עולים לקבר של אמא שלי לציין 9 שנים לעזיבתה. אני מגיעה השנה מותשת ומתגעגעת יותר מתמיד אני בהריון ולא מצליחה להבין איך היא מעזה לא להיות כאן איתי עכשיו איך אני עוברת את זה בלעדיה ואיזה אמא אני אהיה כשלי בעצמי אין אמא תמיד קראנו תהילים ליד הקבר אבל השנה זה לא מתאים לי אני מחפשת שיר יפה לקרא או קטע מתאים למישהי יש רעיון?

אולי תוכלי למצוא משהו ב'ספר אשר

לאמי' של אלבר כהן. אבל זה מצריך קצת קריאה שלו. יש בקישורים של הפורום [תוכלי לראות בדף הקישורים] שירים שונים שבנות הפורום אוהבות, ושמזכירות להן את אימא. האם יש לך איזשהו כיוון מוגדר יותר, שיותר מדבר אליך?

ש א ק ט י

New member
לא מצאתי בקישורים.

אולי תוכלי להפנות אותי דרך לינק או משהו? לפני שכתבתי את ההודעה עברתי על המאמרים והקישורים ולא מצאתי שירים. אין לי כיוון ספציפי. רק משהו שצורח געגוע.....

האם עברת על הדף הזה?

מצד אחד יש לך שם שירים, מצד שני יש לך שם דוגמא להספד שכתבה עיריתוש לאימה, דברים אישיים ונוגעים ללב. קישור.

shay rh

New member
רעיון...

יש לי רעיון קטן, אבל הוא לא מתאים לכל אחת, אני ממש מקווה שהוא יתאים לך. אולי תנסי לכתוב משהו? שיר, או סתם לספר על הרגשות שלך עכשיו, לרגל יום השנה וההריון. לפני השנה לאמא שלי אני כתבתי בעצמי גם איזה משהו כזה, ואף על פי שלא הקראתי אותו בסוף, הרגשתי שפרקתי משהו מעלי, וזה עזר לי במשהו. מקווה שעזרתי.

למעלה