שלום בנות

סוכריה 2

New member
שלום בנות

אתמול גיליתי שאני שייכת לכיתה הזו. אחרי חצי יום של בכי, כל הלילה קראתי את הפורום. נעים לדעת (לצערי) שיש עם מי לדבר, כי לא נראה לי שמישהו יכול להבין מה עובר עלי.

noomitz

New member
../images/Emo39.gif ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

שתהיה לך שהות קצרה ומעבר מהיר לפורום הבא..... המון סבלנות ואורך רוח. את מוזמנת לשאול שאלות (לא שאני הכי הכי מתמצאת פו - גם אני די חדשה..) בכל מקרה הרבה הצלחה NOOMITZ

אלה 2

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה זה המקום הכי נעים

לדברים הלא נעימים שאנחנו עוברים בחיים... ו...לא להתנחל כאן בבקשה! בהצלחה ובקלות

יעל301

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

זה לא מקום להישאר בו הרבה ( לא בגלל החברה אלא בגלל שרוצה שתעברי מהר לפורום השכן) עד אז אנחנו כאן

סוכריה 2

New member
מספר שאלות../images/Emo35.gif

אתמול הייתי אצל רופא פריון. נבדקתי בסנוגרם והתברר שאני לא מבייצת. עשו לי גם בדיקת דם שרק מחר אדע את תוצאותיה, לא נאמר לי מה בודקים. הרופא אמר לי לחזור ביום השני של המחזור לקבלת זריקות. הוא אמר שמדובר בשש שבע זריקות (אם הבנתי נכון). מספר שאלות, תוך כמה זמן לדעתכן אלמד להזריק לעצמי, אני בהיסטריה מזה. לא אמרו לי מה הולכים להזריק לי ומרוב תסריטים שעברו לי בראש לא שאלתי, לא שאלתי גם על תופעות לוואי. התופעות עלולות להשתנות מתרופה לתרופה? הרי זה הכל הורמונים. האם הגיוני שחוסר הביוץ נובע מלחץ ומתח?

פּוֹנְג

New member
סביר להניח שהבדיקה שעשו לך היא

לדעת אם היה או לא היה ביוץ. אני לא יודעת באיזה יום את במחזור , אבל אם את לקראת סוף המחזור אז זה נראה לי הגיוני. אני לא יכולה לאמר לך מתי תלמדי להזריק לבד, זה תלוי רק בך. יש כאלו שישר אחרי שמלמדים אותן עושות זאת לבד, ויש כאלו שזה לוקח להן הרבה יותר זמן. זה אישי. כמות הזריקות תלוייה בהשפעה שלהן עליך ואי אפשר לדעת מראש איך הן ישפיעו אני מניחה שתישלחי גם למעקב זקיקים (ואם הוא לא ישלח אותך אז תדרשי את זה). הורמונים - כל תופעות הלוואי הן חידה בשביל כולנו. כל אחת מגיבה אליהן אחרת ובמנינון שונה ובתדירות שונה. ועד שלא תהיי שם - לא תדעי. התופעה העיקרית היא הריון בסופו של דבר.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. חסרים קצת נתונים בשאלה שלך, אבל בגדול חוסר ביוץ נגרם לרוב משיבוש הורמונלי. בדיקת הדם כנראה אמורה לוודא את הפרופיל ההורמונלי שלך. היא עוקבת אחרי הורמוני הביוץ והאסטרוגן שמשתנים במהלך החודש. לפי הרמה שלהם אפשר לדעת באיזה שלב במחזור החודשי את נמצאת (מחזור לא וסת). במקרים קיצוניים מתח יכול להביא לחוסר ביוץ, נשים במלחמה, בגטאות במחנאות ריכוז לרוב הפסיקו לקבל וסת. להיות לחוצה כמו טמפון עדיין לא משבש ביוץ. הזריקות הן כנראה הורמוני ביוץ שיגרמו לך לבייץ (אם כי בדרך כלל מתחילים דוקא עם כדורים.) לזריקות יתכנו תופעות לואי "הורמונליות" כמו מצבי רוח, נפיחות בבטן, עייפות, סחרחורת וכו'. תופעת הלואי הכי רצויה היא הריון
. אני מציעה שתערכי לך רשימה בכתב של כל השאלות שאת רוצה לשאול את הרופא, ובפעם הבאה תשאלי אותו. אם את יכולה לבוא עם בן הזוג, זה עדיף פשוט כדי שהוא יקלוט את מה שההתרגשות גורמת לך לא לקלוט
. בהצלחה נועם ובקשה טכנית קטנה, כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות.

למעלה