שלום בנות...

שלום בנות...

אני מפנה לכאן קצת חששות, נראה לי שזה המקום המתאים. עברתי בשנה האחרונה שני הריונות ושתי הפלות טבעיות. מאז ההפלה (גרידה) האחרונה, שהיתה לפני כ-4 חודשים, אני לא מצליחה להכנס שוב להריון... כמובן שעשיתי את כל הבדיקות האפשריות בשלב זה והכל יצא תקין, והרופא פשוט אמר לנסות להכנס שוב להריון, אבל........זה לא קורה! מה צריך עוד לעשות, חוץ מנוקי נוקי, שזה בכל מקרה כל יומיים? יכול להיות שעכשיו אצטרך עזרה של כדורים? למרות שבפעמיים הקודמות לא היה צורך? אשמח לתשובות...תודה!

Big Mama 1

New member
היי ../images/Emo24.gif

אני תמיד אומרת שלכל דבר יש פעם ראשונה, אז עכשיו יש פעם ראשונה בפורום
. ברוכה הבאה, ותשתדלי לא להשאר פה יותר מדי זמן, גם ככה צפוף פה
. ולשאלתך, מה עושים? קצת חסרה לי אינפורמציה לגבי איזה בדיקות עשית, והאם הרופא שלך הוא מומחה פריון. אם תוסיפי קצת פרטים נוכל ליעץ לך יותר בקלות. 4 חודשים הוא זמן יחסית, ואני מדגישה, יחסית קצר. בדרך כלל הרופאים ממליצים לנסות באופן טבעי שנה. לא שזה מנחם אותנו....... בהצלחה.

אז זהו...אני לא פעם ראשונה פה...

לאחר ההפלה האחרונה דווקא הסתובבתי כאן קצת....... לגבי הבדיקות שעשיתי, המון בדיקות דם, גם קרישיות בדם וצילום רחם, הכל יצא בסדר. הרופא שלי לא מומחה לפריון, הוא מומחה לגניקולוגיה וילודה, אבל הוא מאוד מקצועי, שלח אותי לכל הבדיקות שהוא חשב שצריך, בשלב זה (כלומר לאחר שתי הפלות, הבנתי שרק מהפלה שלישית עושים בדיקות כרומוזים וכו'...),אבל מי רוצה לעבור את זה פעם שלישית??? בגדול אני בכל עניין ההריון כבר שנתיים, כך שזה ממש לא מעט זמן , פשוט יש לי מן דאגה שאולי בגלל הגרידות נגרם נזק כלשהו, ולא אצליח עכשיו להכנס להריון באופן טבעי... ותודה על התשובה ועל קבלת הפנים.

סביון1

New member
שלום פעםראשונה

את מספרת שעברת גרידה בהפלה. לפעמים קורה שאחרי הגרידה נוצרות הידבקויות ברחם שמחבלות בסיכויי ההשתרשות של העובר. לפעמים מספיק US אחרי הגרידה כדי לודא שהכל בסדר ואין הידבקויות ולפעמים צריך לעבור בדיקה קצת יותר יסודית כמו היסטרוסקופיה. אם לא עברת היסטרוסקופיה אחרי הגרידה אולי כדאי להעלות את השאלה הזאת בפני הרופא שלך. בהצלחה, סביון

נועם@בת

New member
מצטערת שנאלצת לחזור אלינו../images/Emo24.gif

כמה שזה נשמע לא הוגן, 4 חודשים הם ממש לא זמן מספיק כדי לנסות להרות (מה לעשות, בספירה הזאת לא עושים זמן מצטבר). אם הרופא מספיק יסודי אני מניחה שהוא עשה בדיקת זרע לאיש שלך והיא יצאה תקינה. אפשר לבקש מעקב זקיקים ורירית, זה נותן מושג על ההמבנה הפנימי של הרחם על ידי המעקב של הרירית. ומוודאים שאת באמת מבייצת. במצבך אפשר לשקול צילום רחם, אם כי כדאי לדחות אותו עדו כמה חודשים. אני לא חושבת שכדאי לנסות התערבות נוספת, שכן עד עכשיו הבעיה לא היתה השגת ההריון אלא השמירה עליו. אני מקוה שההריון הבא יסתיים אצלך בילד בריא
. נועם

למעלה