שלום בנות

h i l a l

New member
שלום בנות

כבר בערך שבוע שאני מסתכלת וקוראת בפורום הזה,וכל יום אוצרת מחר גם אני אכתוב אבל..... אז אני חדשה פה ומאוד נחמד לקרוא ולשמוע את הסיפורים שלנו הבנות שנמצאות בעצם על אותה סירה. אז גם אנחנו מנסים ולא כל כך מצליחים,אז הלכנו לרופא שאמר הכל בסדר אין שום בעיה,קצת סבלנות ואולי איזו דחיפה קטנה ובסוף גם לנו יגיע הנסיך/כה אז בינתיים ממשיכים לנסות ו..... אז שיהיה לכולן בהצלחה.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שיהיה לכם המון בהצלחה ושלא תזכי להיות בפורום הזה הרבה זמן. המשפט האחרון שלך " ...דחיפה קטנה..ו.. " הזכיר לי סיפור מעצבן שהיה לי: כמה חודשים אחרי החתונה לא הצלחנו לקיים יחסים (אני מאלה שלא קיימו יחסים לפני כן)כי מאוד מאוד כאב לי , אז הלכנו לרופא הוא בדק ואמר שהכל בסדר, ואז הוא אמר לבעלי "תתפוס אותה בטוסיק- (סליחה על הביטוי) ו..יאלה!!!! אחרי המשפט הזה מאוד נעלבתי - מה הוא חושב לעצמו שאנחנו לא יודעים איך לעשות את זה??? אני הייתי בטוחה שיש בעיה מעבר לזה ובאמת הלכנו לרופא פרטי והוא גילה שיש דלקת חיצונית במקום טופלנו ולאחר כמעט שנה היינו כמו חדשים. טוב מספיק לסיפורי הסבתא שלי שיהיה לכם הרבה הצלחה

לי מ ו ר

New member
מה זה???????

מקווה מאוד שכף רגלך לא תדרוך אצל הרופא הזה בחיים. פשוט חוצפה.

תמרלה

New member
חוצפן גדול הרופא הזה!

ברוכה הבאה ומקווה שלא להרבה זמן! ומסכימה עם לימור -זה ממש חוצפה שכך מדבר רופא !! אני גם הייתי עוברת ממנו! שיהייה בהצלחה

h i l a l

New member
תודה

לכל הבנות הנחמדות,כייך לקרוא את מילות התמיכה שלכן אז באמת מקווה שלא נהיה פה עוד הרבה זמן וזה יגיע, שיהיה לכולן אחלה של שבוע.

os15ar

New member
לא נראה לי שהוא התכוון לדחיפה פיזית

אני חושבת שהוא ניסה להכין אותם שאולי יזדקקו לכדורים או למעקב זקיקים וזה הכל. מעין סיוע בדרך להשגת המטרה. אסנת.

h i l a l

New member
תודה ....

תודה,היום אני הולכת לרופא ונראה מה הוא יגיד לנו.... שיהיה בהצלחה,,,,,לכולנו.

hyb

New member
בהצלחה

בתקווה שלא תצטרכי גם את הדחיפה הקטנה והכל יבוא לבד!!!!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. עד אז שבי איתנו ותנצלי את הזמן העובר כדי לקרוא את הלינקים הנמצאים בסרגל הכחול בראש העמוד (מומלץ במיוחד לקרוא את הקישורים, המאמרים והשאלות הנפוצות). נקווה שהדחיפה תהיה רק דחיפת העגלה של הנסיך עם כל הגאווה שבעולם. נועם

למעלה