שלום בנות

oorly

New member
שלום בנות

שמי אורלי אני בת 28 עברתי 3 טיפולי ivf מחר הייתי אמורה לעשות בדיקת דם ולדעת מה עלה בגורל ההפריה השלישית אבל לא מזמן קיבלתי ואני שבורה לגמרי. הדיכאון משך אותי למחשב ומצאתי אתכן. זה בהחלט לא מעוד שיש עוד בנות עם בעיות אבל אנחנו בהחלט מבינות מזה הכאב והצער בקבלת מחזור. תודה על תזומת הלב!!!!!!!!!!!!! נ.ב לעשות בכל מקרה את הבדיקת דם או שאין טעם?

אורלי ברוכה הבאה לפורום

מצטערת שקבלת הפנים היא לאכזבה נוספת, כמה מוכר וכואב. חשוב לעשות את בדיקת הדם. גם כבר נראינו כאן מקרים שהיו הריונות עם דימומים ואפילו דימומים קשים (חם מהשבוע - ראי הודעה של חגי וחגית), וגם כדי "לסגור" טיפול באופן רשמי בבי"ח שאת מטופלת בו כדי להכין את הקרקע לטיפול הבא. ואחתום בסיסמא של הרופא שלי: "מי שמתמידה מצליחה!"

oorly

New member
תודה נילה

אפרופו בי"ח שאני מטפלת אני הייתי רוצה לעבור בי"ח זאת רוצדורה קשה וארוכה ?

לא. מעבר בית חולים הוא קל למדי.

אם יש לך את כל המסמכים הרפואיים ותוצאות ההפריות והבדיקות אז פשוט קובעים פגישה בבית החולים החדש. לא צריך טופס 17. את טופסי 17 מביאים לאחר שמתחילים טיפול (לבדיקות הדם וה-US - שלב א´ ולשאיבה וההחזרה - שלב ב´). אנחנו לקוחות מאד רצויים לבית החולים כך שאת הפגישה הראשונית, בה נקבע הפרוטוקול, הם עושים ללא התחייבות. את יכולה לבקש לסייר במחלקה ולהתרשם מהתנאים. אם אין לך תיק רפואי מסודר בו את שומרת את כל ההסטוריה הרפאוית שלך (אני ממליצה בחום לעשות תיק כזה) אז את צריכה לבקש מהמזכירה במחלקת IVF בה את מטופלת צילום של התיק הרפואי שלך. זה עולה קצת כסף (כמה עשרות שקלים) ולוקח קצת זמן (שבועיים-שלושה). אבל הם חייבים לתת לך (לפי החוק). את לא חייבת להגיד להם שאת רוצה לעזוב. פשוט תגידי שאת רוצה להתייעץ באופן פרטי עם מישהו. בכל מקרה את יכולה לבקש להפגש עם מנהל המחלקה בבית החלים בו את מטופלת. אחרי 3 מחזורי IVF הם יסכימו. את לא חייבת לעשות את הטיפול שהוא ימליץ לך. זו פשוט עוד חוות דעת שלא עולה לך כלום. לפני ההפריה הרביעית שלנו התייעצנו עם 4 (!!!) רופאים (מנהלי מחלקות: תל השומר - דור, אסותא - משיח, אסף הרופא - רונאל והדסה עין כרם - שכחתי את שמן... ) ובסוף השתכנענו ללכת על אסף הרופא. בכל מקרה הייתי ממליצה לעשות בדיקת דם. היו כאן מקרים של הריון מחוץ לרחם שנראה כמו וסת.. שיהיה בהצלחה ומהר.

עמית@

New member
לא לוותר אף פעם על הבטא- אפילו אם

נדמה לך שזה אבוד- כבר היו דברים מעולם- וחוץ מזה באופן די עצוב אם זה שלילי את צריכה את התשובה הרשמית כדי להתחיל בטיפול הבא
אבל ברוכה הבאה והלוואי ולא תצטרכי לשהות פה הרבה.

oorly

New member
תודה

תודה , אבל איך אתן מצליחות להישאר אופטימיות?

נוג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

היי, אני שמחה שהגעת ל
נו חם. ממליצה לעשות בדיקת דם בכל מקרה לפעמים יש הפתעות טובות. שולחת לך המון כוחות ומקווה שמהר תעברי לפורום השכן.
חם נוג

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

תמיד, אבל תמיד עושים את בדיקת הדם. יש הריונות תקינים שמתחילים עם דימום, אבל את זה תמיד תוכלי לגלות. קיימים גם הריונות לא תקינים שמתחילים עם דימום, ואת זה כדאי לגלות מוקדם ככל האפשר כדי להקטין נזקים אפשריים. בכל מקרה, נשמח לשמוע לע עוד הריון בריא שהתחיל בצורה מבאסת
אבל גם אם לא- כולנו באותה סירה, ואת מזומנת לבשר לנו בשורות טובות בסיבוב הבא
בנתיים תקראי את שני כללי הברזל של הפורום נועם

למעלה