שלום בנות

GAL L1

New member
שלום בנות

מזמן לא כתבתי פה בפורום אבל היום קמתי עם שאלה ונראה לי שכאן הכתובת לשאלתי לאחרונה סמתי לב שאם אני אוכלת תפוחי אדמה אני הופכת להיות רעבה ממה שהייתי לפני זה לדוגמא, אתמול אכלתי מאוזן עם ירקות פחמימות וחלבונים, בערב היינו בקניון, החלטנו לאכול ארוחת ערב שם ולא לחזור הביתה, קניתי לבנות ארוחה במקדונלדס עם צ'יפס והמבורגר ולי קניתי סלט אכלתי את הסלט שלי וכמובן נישנשתי מהצ'יפס של הילדות וקצת המבורגר (אולי חצי) חזרתי הביתה מרעבת כאילו לא אכלתי שבוע, אכלתי ממש ארוחה מלאה ואז נרגעתי האם יכולת להיות שתפוחי אדמה ככה משפיעים עלי? אני יודעת שתפוחי אדמה הם פחמימה פשוטה וגורמים לקפיצה /של וסכר בדם, אבל זה ממש ברמה של להימנע מתפוחי אדמה, כי אחרת אני צריכה אחרי שעה עוד ארוחה (כבר היה לי משו דומה לפני כמה שבועות)

יעל י

New member
צודקת לגבי תפו"א...

זו אכן פחמימה פשוטה עד כדי כך שלי הומלץ לאכול בטטה ולא תפו"א. ובטח לא ציפס ולא במקדונלדס שזה בא קפוא. לגבי מקדונלדס אל תשכחי שלא אכלת שם ממש ארוחה והנשנוש מגביר תאבון. עוד משהו,אם זה כבר חזר על עצמו אז אולי זו באמת סיבה טובה להימנע.

חופה241

New member
לגבי פחממות בכלל...

אצלי זה נגעת נסעת עם פחממות לא מורכבות, אם אני מתחילה עם חתיכה אני לא שולטת בזה והם מתעופפים לפנ בקצב מסחרר, ולאחרונה אני מתפתה ...

אור685

New member
"חבר מביא חבר"

ככה קוראים לזה בשומרי משקל. אצלי זה יותר גרוע - חבר מביא הרבה חברים... זה קורה לי עם ממרח שוקולד. יותר נכון - קרה. אחרי שדיברו על זה בש"ש - החלטתי לעבור לממרח תמרים. אז נכון שגם בו יש סוכר, אבל יש הבדל ענק! אם אני אוכלת פרוסה עם ממרח שוקולד- זה ברור שאח"כ אני ארצה עוד אחת,ועוד אחת, ועוד.... אבל מאז שעברתי לממרח תמרים - זה אחרת.

GAL L1

New member
זה לא קורה לי עם פחמימות אחרות

למרות שבאמת בתקופה אחרונה אני לא אוכלת פחמימות פשוטות כימת בכלל אבל אורז לא עושה לי כזאת תגובה וגם לא תירס לדוגמא (אני לא יודעת אם תירס נחשב לפחמימה פשוטה או מורכבת) גם כל מיני מוצרים מקמח תירס או קמח אורז, אבל תפוחי אדמה ממש הרגו אותי בפעמים אחרונות שאכלתי.

GAL L1

New member
בטטה באמת עדיפה על תפוחי אדמה

כי יש בה יותר סיבים תזונתיים ולמרות שהיא מתוקה מבחינת מערכת העיקול ומבחינת הדיאטה עדיף לאכול בטטות. אבל אני כל כך אוהבת תפוחי אדמה בכל צורה שהיא (הגנים הרוסיים). ומקדונלדס מבחינת הכמות שלא נדבר על קלוריות, זאת הייתה ארוחה, בכל זאת אכלתי סלט שלם וחצי המבורגר וצ'יפס (אוח הצ'יפס), כנראה אני אצטרך להוריד תפוחי אדמה מהתפריט לחלוטין עד להודעה החדשה, כמו שעשיתי עם עוד כמה וכמה מוצרים

EFRATY10

New member
אני התחלתי לרזות כשהפסקתי כמעט

לגמרי לאכול תפוחי אדמה וכשהפסקתי לגמרי לאכול אבוקדו.

למעלה