שלום בנות

GAL L1

New member
שלום בנות

אני מנסה שוב לחזור לפורום, לא הייתי אף פעם ממש פעילה בפורום הזה אבל מדי פעם כן רשמתי שאלתי וגם עניתי פעילה בפורום אחר חייבת לשתף מאתמול אני חוזרת למשטר יותר קפדני כדאי לחזור לרדת במשקל על עצמי אני בת 30 אמא לשתי ילדות בת 4 וקצת ובת שנה ו - 7 חודשים אף פעם לא הייתי ממש רזה אבל לפני החתונה והריון ראשון במקום לרדת עליתי במשקל וכבר בתחילת הריון של הבכורה הייתי בעודף משקל של 10 קילו, בהריון ראשון עליתי 35 קילו, לא ממש הורדתי והתחלתי את הריון שני בעודף של 30 קילו, אומנם לא עליתי הרבה במשקל אבל עדיין סיימתי את הריון שני ב - 100+ קילוגרם לפני שנה ו - 3 חודשים החלטתי לעשות מעשה ולהתחיל בשינויי ברגלי אכילה. התחלתי לרדת באיטיות לאחר כחודש אירגנו לעצמינו קבוצת תמיכה לדיאטה נפגשנו כל שבוע לשקילה וקישקושים, זה מאוד מאוד עזר והורדתי ב - 8 חודשים 14 קילו, שלאחר מכן הרגשתי פיתאום שאני לא מצליחה לשמור על הפה ומתחילה לעלות בחזרה, למרות הקבוצת תמיכה שלנו, לא הצלחתי לעצור את עצמי עם המתוקים (בהריון ראשון הפסקתי לעשן והתחלתי לתחון שוקולדים, שילמתי בסכרת הריונית) ראיתי שאני מתחילה לעלות במשקל לאחר התלבתות פניתי למכון אברמסון, עשיתי את הגמילה מסוכרים וגלוטן, בזמנו היתעניינתי בפורום הזה לגבי המכון, חזרתי לרדת במשקל, ירדתי עוד קצת. ביוני השנה שחגגתי שנה להחלטה שלי לחיים יותר בריאים שקלתי 21 קילו פחות ממה שהתחלתי את הדיאטה. מיוני לא ממש הורדתי אני ממשיכה להיתאמן בממוצע 4 פעמים בשבוע הליכה. אני משתדלת גם לפחות פעם בשבוע לעשות פילאטיס לאחרונה לא ממש שמרתי על האוכל, זאת אומרת במתוקים ומוצרים עם גלוטן אני לא נוגעת אבל כן אכלתי, במיוחד לאור העובדה שהיינו בחופש ונסענו וכו'. עלית 2.5 קילו (שאני כותבת זה נראה עוד יותר רע ממה שזה באמת) אתמול החלטתי שדי, מספיק אני חייבת לחזור להמשיך לרדת, יש לי עוד 15-16 קילו שאני חייבת להוריד כדאי להיות במשקל תקין. לא מצפה שלום קסם, רק מכווה שיהיו לי כוחות נפשיים להמשיך ולהתמיד. היעד שלי זה 2-3 קילו בחודש, לא יותר מזה אבל שירדו בהתמדה ועד מרץ אני אהיה 10 קילו פחות זהו הייתי חייבת לשפוך, מכווה להיות פעילה יותר להיתמך ולתמוך בהצלחה לכולנו

לילית462

New member
ספרי על הגמילה

על מה מדובר איך, כמה ולמה. האם זה עזר? אני מכורה לכל דבר שמכניסים לפה כולל סיגריות שהפחתתי משמעותי לאחרונה. כרגע לא מעשנת - אבל גונבת פה ושם שאכטה, מקסימום שתי סיגריות ביום כשבדרך כלל מעשנת אותן בתשלומים.

GAL L1

New member
כל החיים אהבתי מתוק

לאחר שהפסקתי לעשן התמכרתי, פשוטו כמשמעו מכורה לשוקולד ומתוקים בכל צורה אם הייתי מעשנת חםיסת סיגריות עברתי לאכול חפסה-שתיים-שלוש של שוקולד אין אבל לא היה מצב שהייתי עוברת ליד פיצוחייה ולא קונה ממתק על עוגות ועוגיות הכי מגעילות לא הייתי פוסחת בשום פנים ואופן שוקולד שכבר החליף צבע וגם במראה וגם בטעם הייה מגעיל עדיין היה מוצא דרך אלי לכיבה. ניסיתי להפסיק לבד, להפחית כמויות, להימנע וכו' הייתי מצליחה מקסימום כמה ימים וחוזרת בהתחלה לקובייה אחר-כך לשתיים וזה הלך וגדל. כל דיאטה שהייתי מתחילה הייתה נכשלת אחרי 3 ימים בגלל האהבתי העזה למתוק, השינויים בהרגלים שעשיתי לפני שנה גרם לי באמת תקופה ארוכה להימנע ואחר-כך לאכול בקטנה, אבל בהדרגתיות ראיתי שאני מתחילה לחזור להרגלים הישנים שלי. התלבתתי המון לגבי מכון אברמסון, כי באמת באמת זה השקעה כספית לא מבוטלת, ואת אומרת אחד הנאות החיים זה אוכל וזה ויתור לא רק על מתוקים אלה על מלוכים על כל דבר שהוא למעשה מכיל גלוטן או סוכרים (לא מדובר על סוכרוז, סוכר של פירות) אחרי שראיתי שגם אחרי מאמץ כל-כך רב אני מתחילה לעלות בחזרה הבנתי ולבד אני לא אצליח, דיברתי עם חברה שגם היא עשתה את הגמילה והחלטתי ואני הולכת על זה, תשמעי אני באמת לא יודעת מה עבד ה"קסם" שהם עושים או הרצון שלי ועובדה שזה עלה לי כסף שילוב שכל זה או שני דברים או רצון להוכיח לעצמי ולבעלי שאני יכולה, אבל עובדתית אני 8 חודשם לא נוגעת לא בסוכרים ולא בגלוטן. שלושה ימים ראשונים לאחר טיפול היו קשים ממש כמו של גמילה מעישון, חודש ראשון אסור בחומרת האיסור לגעת בפחמימות בכלל, ואחרי זה חוזרים לאכול הכל חוץ ממה שאסור, השילוב הימנעות מסוכרים וגלוטן (שמונעה ממני לאכול כל הג'אנק) שתייה מרובה של מים שעם הזמן הופכת להיות הרגל, וכמובן שילוב של ספורט גורמים לירידה במשקל. הכי חשוב שבחודשים שאני גם ממש אבל ממש לא שומרת ואפילו די מתפרעת באוכל כמו שהייתי בהפלגה לפני מס' שבועות 5 ימים וזה 4 ארוחות ביום, עדיין חזרתי הביתה בלי לעלות יותר מדי במשקל, כי הפינוק שלי היום באוכל זה אגוזים או קשיו, שאומנם זה משמין אבל זה גם מאוד בריא וגם מריץ לש.... צריך לזכור שזה גמילה לכל דבר ומשמעות היא מבחינתי זה כמו שאני אחרי 5 שנים בלי סיגריות לא מעיזה לגעת אפילו עדיף לא להחזיק סיגריות כי מבחינתי אם אני אגע זה יהיה כנראה נגעת נסעת, אותו דבר עם מתוקים, גם בגמילה הם מזהירים שאין דבר כזה שתגע לאחר טיפול אם תגע כל המאמץ הלך. הטיפול הוא טיפול חד-פעמי, אם יש צורך במהלך שנה ראשונה חוזרים ללא תוספת תשלום.

לילית462

New member
זה נשמע שאנחנו מאו דומות

אני מתביישת להגיד שגם אני טוחנת חפיסות שלמות של שוקולד בלי להניד עפעף אפילו אם זה מקולקל. אותו כנל על עוגות מאפים וכל דבר שאמור עקרונית ללכת לפח - הולך אלי לקיבה. כל החיים אני עושה דיאטות, שומרת על אורח חיים בריא וכל זה... אני יורדת יפה זה מחזיק מעמד כמה חודשים וכמו שאמרת מקוביה אחת זה הופך למאות גרמים של שוקולד ביום... מה עושים בדיוק בטיפול - מדברים, מקבלים תרופות, היפנוזה, מכות חשמל, מה? מה זה אומר "הטיפול" כי אני כבר ניסיתי הכל, דיאטנית, דיקור, היפנוזה, כושר, פסיכולוגית רק תגידי - אני בטח כבר עשיתי....

GAL L1

New member
קצת קשה ל ילהסביר בדיוק

אבל בגדול לפני הטיפול עצמו מנהלים איתך שיחה ומסבירים ומנחים אותך איך להמשיך ולהתנהל בשבועות ראשונים אחר-כך עושים את הטיפול עצמו שלטענתם במקביל הם מנקים את ההילה שלנו ואת הדם. צריך מאוד לרצות שזה יעבוד, אני אישית מכירה עוד 3 בנות וגבר שהצליח להן הגמילה אני מכירה עוד כמה אנשים שהצליחה להם הגמילה מעישון, שמעתי גם מקרים שזה לא עבד, אבל באמת שמעתי יותר סיפורים של הצלחה ולא קישלון, אבל שוב צריך לרצות שזה יצליח, צריך להיות מוכן ולהבין שזהו זה לתמיד. אני אחרי חודשיים הרגשתי כושי וחזרתי לטיפול חוזר, אפשר לחזור אין ספור פעמים לטיפולים חוזרים במהלך שנה ראשונה ללא תוספת תשלום. בעלי הוא בן אדם הכי סקפטי בעולם, לא האמין לרגע שזה יצליח ולו אפילו לשניה, מכיוון שהוא גם מאוד מחושב כלכלית מאוד צרם לו שאני רוצה להוציא על זה כסף, אולי זה עוד פרמטר שגרם לזה להצליח אצלי כדאי לא יוכל להגיד "אמרתי לך ולמה הוצאת כסף..." אני בשום פנים ואופן לא עושה כאן פירסום, חוזרת ומדגישה שזה שזה עבד אצלי זה לא מבטיח שזה יצליח אצל מישו אחר, אני אישית מאוד רציתי שזה יעבוד, כל השינוי הזה הוא חשוב לי עד מאוד וזה הצליח אצלי.

My Little Fairy

New member
כל הכבוד, זו אכן התמכרות איומה.

יותר גרוע מהתמכרות לסמים, כי מתוקים ופחמימות יש בכל מקום!! מאחלת המון הצלחה לך!

יעל י

New member
ברוכה החוזרת ובהצלחה

אין ספק שהעלייה לא מעודדת אבל לזכותך לומר שתפסת את זה לפני חזרה להתחלה ומעכשיו את שוב מנסה. בהצלחה

GAL L1

New member
תודה

מכווה שאצליך להתמיד ובשלב הראשון לפחות להוריד מה שעלה כי בנתיים זה לא מעודד מה שמראה המשקל, ולא אל תגידו לא להישקל כל יום או כמה פעמים ביום אני מהמכורות

למעלה