שלום בנות

pompii

New member
שלום בנות

סתם תהיתי, מי מהשחקניות לסבית גם בחיים? בטח שאלו את השאלה הזאת מיליון פעם.. קיצר, אחלה סדרה מישהי יודעת איפה אני יכולה למצוא את העונה השישית? Have a nice day

אז:

לישה היילי (אליס), דניאלה סי (מקס), ג'יין לינץ' (ג'ויס) ואלכסנדרה האדיסון (דילן) לסביות. מיה קירשנר (ג'ני), לורל הולומן (טינה) ולדעתי גם קארינה לומבארד (מארינה) ביסקסואליות. קלמנטיין פורד (מולי) מגדירה את עצמה כלסבית אבל הייתה נשואה פעם. קייט מונינג (שיין) לא מדברת על זה. את מי שכחתי? (ויש עוד רשימה ארוכה של שחקניות לסביות שהופיעו בתפקידי אורח, כמו, לדוגמא, גוויניבר טרנר (גבי דוואו), אבל אני לא חושבת שאפשר לספור את כולן.)

pompii

New member
וואו תודה על הפירוט :)

ואת מי הכי אוהבים פה בפורום? (למרות שנראה לי שאני יודעת) דרך אגב, אני שלומית(24) וסתם התחלתי לראות את העונה החמישית והיה נחמד..ועכשיו זו ממש בעיה כי אני רואה את הסדרה במקום ללמוד! לילה טוב לכולם

BuffY9

New member
עונה 6

נכנסת לגוגל מקלידה the l word s06eXX x=מספר הפרק למשל 05 או 12 בנוסף מוסיפה את המילה rapidshare את יכולה לחפש גם בקום ראפיד "online" אין תרגומים בעברית לסדרה.

pompii

New member
אז מה

אז מה אם יש תשובה בטאגליינס, זה פורום, אנשים שואלים שאלות. אני בטוחה שאפשר גם לעשות בגוגל ולמצוא

FFTL

New member
כי זו שאלה שעולה יותר מידיי פעמים,

אז כבר שמו את כל הנושא בטאגליינס שיהיה יותר פשוט לכולם.

למעלה