שלום בנות

Netanyahu1

New member
שלום בנות

אני נכנסת כבר כמה זמן לפורום הנפלא הזה, עד עכשיו לא העזתי לשאול שום דבר, אבל כנראה שהגיע הזמן... אני נשואה 6 שנים עם שני ילדים, אני בחורה חרדית, אני אוהבת את בעלי המקסים אהבת נפש, והוא משקיע בי ונותן לי הכל ומפנק אותי ואוהב אותי במיטה וגם בכל מקום אחר. הבעייה היא שאנחנו לא מעיזים לדבר על "זה". לא על התשוקות, לא על הפנטזיות לא על מה אנחנו אוהבים או לא במיטה, אנחנו רק רומזים תמיד במעשים ולעולם לא במילים, ויש בזה הרבה טוב אבל גם חסר לי הרבה. למשל, מדברים כאן הרבה על אורגזמה נשית. לא נעים לי להגיד, אבל זו חוויה שמעולם לא חוויתי. אני נהנית, טוב לי, אנחנו מגוונים את חיי המין שלנו על כמה שהבנתנו מגעת, אבל בלי דיבור ופתיחות בעניין אני חושבת שיתחיל להיות לי קשה מאוד. פשוט- החינוך שקיבלנו בנושא הזה היה כל כך סגור, כל כך לא מסביר ולא מחנך לפתיחות ולשיחה, שגם אנחנו, שאני מרגישה שבפנים אנחנו רוצים לדבר להיות כנים להיפתח ולהינות- אנחנו פשוט לא מצליחים. אשמח לשמוע עצות, במיוחד אם יש פה עוד נשים דתיות/ חרדיות שעברו חוויה דומה (האם אני "פורעת החוק" היחידה שנכנסת לפורום הנפלא הזה?...גם על זה יש לי כמובן נקיפות מצפון, ובוודאי שאני לא מעיזה לספר על הפורום לבעלי...)

פתיחות

לפי מה שכתבת פה חשוב לך מאוד להיפתח לבעלך וניראה לי שדוקא המקום הטוב לעשות את זה הוא בחדר המיטות ולהתחיל את השיחה על הנושא בקצרה ולתת לזה לשקוע אצלו אם הוא פתוח כמוך אני מאמינה שהרגע שתזרעי את הזרעים הם ילבלבו. בהצלחה

kiaora

New member
אולי ספר

אין לי מושג אם זה יכול להיות מקובל בשבילך, אבל יש ספר שנקרא "סקס כשר" שנכתב על ידי הרב שמואל בוטח שהיה הרב הראשי של לונדון אם אני לא טועה. מדובר על רב אורתודוכסי שהתחנך בחב"ד בישיבת ליובביץ'. אם את יכולה לאזור את האומץ ולקנות את הספר הזה כמתנה לבעלך (ואין לי מושג אם את יכולה, זה בוודאי לא קל), סביר שאחר כך תוכלי לדבר איתו ביתר פתיחות על העניין. בהצלחה

תקשורת

היא המפתח. נסי בעדינות להעלות את מה שנראה לך מקובל, ותראי מה מתקבל בברכה. ותמשיכי משם. בחרי את הזמן המתאים, כששניכם פנויים ורגועים. את ראויה ליהנות ממין ולהגיע לאורגזמה. את ראויה לחיי מין מספקים ועשירים. אני מאחלת לך שיתוף פעולה מהנה ומבורך עם בן זוגך, בתחום הזה, ובכלל.

שיליל

New member
תלמדי לאונן בעצמך

וכך תדריכי אותו איך עושים זאת תקראי ספרים בנןשא ואם לא נעים לך להביא ספר הביתה כדי שחלילה לא יראה אני מוכנה לפתוח איתך מצלמת אינטרנט ולהראות לך בהצלחה!

למעלה