שלום בנות ,

רנה 12

New member
שלום בנות , ../images/Emo68.gif

רציתי לדעת : האם ישנה אפשרות שידחו לי את הניתוח ? ( הוא מיועד לעוד חודש וחצי )הבנתי שיש צימצום בחדרי ניתוח אז ........? ודבר שני בסיכום לניתוח סוריאנו רשם : "חשד להידבקויות של הסיגמה מגובה 12 ס"מ מהאנוס ללא חדירה למוסקולריס........ " " חצוצרות חסומות עם חשד להעידרוסלפינגס........." האם משהי יכולה לתרגם לי ? תודה

רנה 12

New member
שכחתי לשאול -

אחרי הניתוח כמה זמן החלמה מהניתוח ? החלמה - תוך כמה זמן חוזרים לעבודה ? תוך כמה זמן אפשר לנסות להרות ? יותר נכון תוך כמה זמן אפשר להתחיל בטיפולים ? תודה

זואילי

New member
ועוד

זמן החלמה תלוי בגוף של כל אחת. מישהי אחת תחלים לאט ואחרת מהר. תוך כמה זמן חוזרים לעבודה - תלוי בהחלמה שלך.... בד"כ נותנים איזה שבועיים בבית. מהניתוח הגדול שלי עברו כ 4 שבועות, אני כבר מרגישה שאני יכולה לחזור לעבודה, וידאתי עם רופאיי והם אמרו שבהחלט אני יכולה לחזור לעבוד. תוך כמה זמן אפשר להרות - את זה יגידו לך אחרי שיראו מה המצב בבטן. זכרי שיש חלון הזדמנויות אחרי הניתוח. אם ברצונך להתחיל בנסיונות אחרי ההחלמה מהניתוח, אז לכי על זה ברגע שהרופאים יתנו לך אור ירוק.

זואילי

New member
הי רנה

כן, בציבורי אכן קורים מקרים בהם יש דחייה של הניתוח. אז חשוב לדעת את זה מראש כדי לא לפתח ציפיות/כדי לא להתאכזב. אני חושבת שלא כדאי שתטרידי את ראשך בזה עכשיו. יש עוד הרבה זמן, וממילא מה שיהיה יהיה. אז תקווי לטוב, לאורך כל הדרך. לגבי פרשנויות, הכי נכון לשאול את הרופא כשאינך מבינה משהו. אנוס זה פי הטבעת. סיגמא זה איזור במעי הגס. יש חשד להידבקות באיזור הסיגמא. ז'תומרת יש לך חשד למעורבות מעיים, אבל ללא חדירה לתוך המעיים. הידרוסלפינגס זו חצוצרה עם נוזל.

למעלה