שלום בנות

youngG

New member
שלום בנות../images/Emo66.gif

כידוע לכולכן פורים עומד בפתח ורציתי להתיעץ איתכן: מארגנים במקום העבודה שלי תחרות תחפושות כאשר הפרס הראשון הוא טיסה+מלון לברזיל לקרנבל, מקום שני טיסה+מלון לפירנצה או ונציה( לא זוכרת....) ומקום שני:אילת (והכל זוגי כמובן..).על מנת להבטיח את זכייתי במקום הראשון,אני דיי שאפתנית , רציתי שתזרקו לי כל רעיון שעולה על דעתכן. ורק בשביל הכיון:שנה שעברה זכה בחור שהתחפש לתוכי של 014. מחכה להשראתכן חג שמייח!!

s h i r k u s h

New member
טוב אני כבר מומחית בלהמציא תחפושות

בגלל העבודה
מה דעתך על:
בובה מסטולה- יש את הסיגריות האלה של הבכאילו, ואת יכולה להתחפש לבובה רגילה, ולעשות בעיניים שיהיו שקיות כאלה כאילו של עייפות וכו'.
ליצן עצוב- תחפושת רגילה של ליצן, אבל עם דמעה גדולה.
פרסומת מהלכת- תבחרי פרסומות מהעיתונות, תגזרי ותדביקי על בריסטול רך <לא בריסטול רגיל, נראה לי קוראים לזה דאס> ותעשי גם כובע כזה.

תגידי - באיזה חברה את עובדת?

אני אישית - החלום שלי להתחפש לנזירה רק שבשנים האחרונות לא הייתי במסיבות פורים ולא יצא לי להתחפש תלכי למחסן תחפושות של אחד התיאטראות בארץ ואפשר למצוא שם הכל אבא שלי פעם התחפש לרב עובדיה יוסף - יצא ענק!!!!! את יכולה להתחפש לאיזה זמרת אם את דומה למישהי מקווה שהצלחתי להעלות לך איזה רעיון לראש תזכרי - שברזיל היא ארץ מדהימה בהצלחה באדי

Miss Shmelo

New member
../images/Emo9.gifכבר ספרתי לכן...אבל בא לי שוב

אני התחפשתי לנזירה בהריון בתיכון וזכיתי בתחרות התחפושות של הבית ספר. חבל שאין לי תמונה. אבל זה היה גדול!
שמלו, גברת שמלו

maybesure

New member
זהירות בדרכים

בשביל היצירתיות: לצייר תמרורים כמו "אין כניסה" "זהירות ילדים בדרך" לתלות את האין כניסה על הישבן, והילדים בדרך מלפנים. "כביש משובש" על החזה פשוט לקחת את מפת התמרורים של ספרי התאוריה, ולהחליט מה מתאים לאן. מתחת להכל בגד שחור - אפשר ליצור עליו קו הפרדה מקוקו לבן, וזהו.

למעלה