שלום בנות!!

אמלי

New member
שלום בנות!!../images/Emo24.gif

קודם כל רציתי להגיד, שאני מאוד נהנית מהפורום ודי מופתעת מהפירגון ההדדי והתמיכה הרבה בין כל הבנות. רציתי לספר לכן על רעיון שמתרוצץ במוחי כבר זמן מה, מאז בעלי ואני מדברים על ילד שני - אימוץ. אני מניחה שחלקכן מרימות גבה אבל, לידת בני (שיחיה) היתה קשה מאוד ואף טראומטית (שבוע 23, כמעט 4 חודשים אישפוז בפגיה) ולמרות שאני בטיפולים כעת בנסיון להתעבר שוב, אני בחששות גדולים (פחד מוות שמשהו שוב יתפקשש ...) מההריון עצמו וגם מהלידה. בתקופה הקשה ההיא למדתי ערך חיי אדם מהו? והבנתי שלפן הביולוגי כמעט ואין משמעות כשמדובר בגידול ילדים. כמובן שבשבילי כמו גם לרובכן, עוד מוקדם להרים ידיים, אבל הרעיון מאוד קורץ לי, מאחר והוא אינו משרת רק אותי, אני אעניק חיים יפים לילד שמימלא כבר נולד, ושאלמלא יאמצו אותו אי אפשר לדעת כמה רע הוא יסיים את חייו. החלטתי לכתוב לכן בעקבות התלבטותה של "היהלום שבכתר" - לעולם לא הייתי מסכנת במודע את חיי שלי!! ובעלך צודק במאה אחוז. כן הייתי מקבלת חוות דעת נוספת, ואם באופן סופי הייתי מבינה שזה לא יילך, הייתי מאמצת.

עמית@

New member
אנחנו לא מרימות גבה,

הנושא עלה פעמים רבות בעבר, הרעיון עצמו קשה לחלק מאיתנו (רוצים ילד "שלנו"- אם כי בלי שום ספק לחיי אדם יש ערך רב וכולנו יודעים כמה ילדים זנוחים וכמהים לחום יש) אני חושבת שאם את יכולה ורוצה, הרי שאימוץ יכול להתרחש במקביל לתהליכי הטיפולים, ובסוף אולי עוד תסיימי עם שני ילדים בידים
עמית

שלום אמלי ../images/Emo24.gif

למה שנרים גבה? אנחנו עוברים טיפולים ובמקביל נרשמנו לאימוץ. יש לנו תקווה גדולה ואמונה שיהיה לנו ילד ביולוגי, אבל אנחנו חותרים במקביל, ומקווים שיום אחד נחבוק ילד מהרחם והלב וגם ילד רק מהלב. אנחנו לא רואים בזה הרמת ידיים. יש כאן בתפוז פורום אימוץ שרק מחזק את דעתי שילד הוא ילד הוא ילד ולא משנה מהיכן הגיע. בהצלחה מרב

אמלי

New member
אימוץ

תוכלי לומר לי איפה נרשמתם לאימוץ?? מניחה שלא בארץ??

אולה *

New member
כיוון שאני באותה סירה - אענה בנושא

אנחנו רשומים לאימוץ בארץ. התור כאן ארוך - כ-5 שנים לתינוק (ניתן לקבל ילד מעל גיל שנתיים תוך שנה). במקביל אנחנו ממשיכים בטיפולים. אם נחליט בשלב כלשהו שאנחנו רוצים לפנות לאופצית האימוץ - כנראה נצטרך לעשות את זה דרך עמותה (אימוץ בינלאומי), כי שם התור הרבה יותר קצר - מקבלים תינוק תוך שנה בד"כ.

נוג

New member
אמלי, אימוץ זאת גם דרך להורות

הי, אני מאמינה שכל אחד, ודבר או דרך להגיע להורות היא נכונה , וכל אחד בוחר את הדרך שלו להקים משפחה, וכאשר המטרה ומה שעוד מול העינים הם הילדים והגידול שלהם, זה באמת לא משנה באיזה דרך הילד מגיע מה שחשוב זה החום, והנתינה, האכפתיות, והרצון להיות הורים. אני לא רואה באימוץ כהרמת ידים גם אנחנו דנים בסוגיה. אני מאחלת לך הרבה אושר בכל דרך שתבחרי.

לא מרימות גבות, מרימות ../images/Emo48.gif

אמלי, אני חושבת שאימוץ זו אופציה נהדרת אם אתם מוכנים לוותר בעניין הגנטי-ביולוגי. יש כ"כ הרבה ילדים שנולדו לעולם הזה בלי משפחה שתהיה מוכנה לקבל אותם לחיקה, ויש כל-כך הרבה משפחות שזקוקות לילדים הנפלאים האלה... אני בטוחה שתוכלי להעניק חיים נהדרים לילד או לילדה שתאמצי, אם תחליטו ללכת בכיוון הזה. שיהיה בהצלחה, במה שלא תבחרו.

הי אמלי

אימוץ נשמע לי מצויין אני חושבת שבלי שום קשר לילדים שיהיו לי ( עד כו מתוכננים 4) יהיה לי גם ילד מאומץ. כמו שנאמר פה ילד זה ילד זה ילד ואין שום סיבה שתסכני את הבריאות שלך במידה ויש אופציה אחרת. אני מכירה משפחה מדהימה עם 2 ילדים מאומצים והם פשוט מדהימים. את יודעת מה אפילו מתחיל להתפתח דמיון בינם לבין ההורים בגלל דפוסי התנהגות. חזקי ואמצי שחר

למעלה