שלום בנות!!! שלום לכולם!!! אני חדשה כאן. לילה טוב לכולן לימור
L limor1975 New member 24/5/02 #1 שלום בנות!!!../images/Emo24.gif שלום לכולם!!! אני חדשה כאן. לילה טוב לכולן לימור
מ מיליקי New member 24/5/02 #5 ברוכה הבאה לימור../images/Emo42.gif לא כתבת כלום על עצמך, אז נקווה שהעבר שלך בתחום בעיות הפוריות קצר, והעתיד יהיה עוד יותר קצר - כי בקרוב ממש תהיי בהריון!! מילי
ברוכה הבאה לימור../images/Emo42.gif לא כתבת כלום על עצמך, אז נקווה שהעבר שלך בתחום בעיות הפוריות קצר, והעתיד יהיה עוד יותר קצר - כי בקרוב ממש תהיי בהריון!! מילי
L limor1975 New member 26/5/02 #7 תודה לכן על הברכות כמו שרשמתי בראש ההודעה אז תודה לכן על הברכות, אכן אנחנו באותה הסירה... אני לאחר טיפולים רבים עם כדורים וזריקות ובקרוב אתחיל עם IVF, אז ככה שניסיון לצערי יש לי.... שוב תודה, לילה טוב ונתראה בהמשך. לימור
תודה לכן על הברכות כמו שרשמתי בראש ההודעה אז תודה לכן על הברכות, אכן אנחנו באותה הסירה... אני לאחר טיפולים רבים עם כדורים וזריקות ובקרוב אתחיל עם IVF, אז ככה שניסיון לצערי יש לי.... שוב תודה, לילה טוב ונתראה בהמשך. לימור
ש שמחה על התמיכה New member 26/5/02 #8 לימור, ועכשיו בוקר טוב.. מקווה שחדשה תהיי מהר מאוד בפורום השכן.. ושיהיה לך המון בכל... ממני מכל ה- ד.
לימור, ועכשיו בוקר טוב.. מקווה שחדשה תהיי מהר מאוד בפורום השכן.. ושיהיה לך המון בכל... ממני מכל ה- ד.
ז זוליק New member 26/5/02 #9 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני גם במצב שלך. עברתי כמה הזרעות וכעת אני עומדת לפני IVF ראשון. שיהיה בהצלחה
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני גם במצב שלך. עברתי כמה הזרעות וכעת אני עומדת לפני IVF ראשון. שיהיה בהצלחה
M michal301 New member 26/5/02 #10 ברוכה הבאה מאחלת לך שתעברי במהרה לפורום השכן שכולנו מתות להגיע אליו.