שלום בנות

greentigerchild

New member
שלום בנות ../images/Emo20.gif

מה שלום כולכן... ? אני בסדר, חוץ מהציפיה הדרוכה לכל הפורמליות- שתיגמר כבר ! ההורים צריכים לאשר את החוזה ולחתום ואח"כ הלאה (ועדה). לא רציתי "להודיע"...כי אין מה להודיע...! מקווה שכולכן בקו הבריאות... סיגלי .... מה קורה ? נחה ? מירבי- מקווה שאת נחה ונהנית מהמשפחה המורחבת שלך... לילך- אילו בשורות יפות... בנדה - מי הרופא שלך ? מעניין מי מאמין ב"בלי כימיקלים"... דרך-אגב : לגבי ההצעה על הפרק (לא יותר משתי ביציות...)- בדיוק דיברתי על הנושא עם ענת, לא מזמן.אני חושבת שזה זהיר יותר ואחראי יותר. נראה לי שהחוק ייטיב את הסיכויים לתינוק בריא...ואני רואה מירבי התייחסה, בדיוק לנושא הזה...אז... בקשה : ספרו באילו שעות הילדים שלכם הולכים לישון ובני כמה הם... הקטנה שלי בת 4 - והיא ב- 20:00 במיטה בד"כ (קמה ב 0630/ 0700). תודה ולהתראות בשמחות- אילי.

אילי היי

מה ניש? אילי אני אישית בעזרת השם ארצה להחזיר בכל פעם דווקא 3. ולמה:כדי להגדיל את הסיכוי לתאומים. וגם בגלל שמדובר במוקפאים. אז לדעתי החוק הזה(אם יצא) לא מתאים. כי כל מיקרה לגופו,וכולם יודעים שבהריון של שלושה או ארבעה עוברים יש סיכון! ***** מאי הולכת לישון - 1.שהיא ישנה צהריים(שעה -שעה וחצי) היא ישנה בסביבות 22
מאוחר נכון?? 2.שמאי לא ישנה במשך היום אז ב20 היא שפוכה
(ואני אוהבת את זה
)

מירבי*

New member
אילי, האם אני יכולה להסיק

מדברייך שיש לך זוג? הזוג שנפגשת איתו הוא הזוג שאיתו תעברי את התהליך? שי-לי בת 7 עוד מעט, היא הולכת לישון בין 20:30 ל-21:30, בבוקר צריך להתחנן אליה שתקום לביה"ס.. בעניין ליבי..לה ממש אין משמעת..

א י נ ס

New member
גם שלי ככה../images/Emo68.gif

הבת שלי בת 6 הולכת לישון בשמונה וחצי, מקסימום 9, ובבוקר - גם לה קצת קשה לקום. אבל למה, תגידו לי למה כשהיא הולכת לישון בשישי בשעה 11, היא קמה בשבת בשעה 7 ולא נותנת לי ליששששוווןןן קצת בבוקר? איך שהיא קמה בבוקר, ישר למיטה שלנו...אני אוהבת את זה נורא. תמיד אחותי ואני היינו באות למיטה של ההורים - גם בגיל 12. זה היה כזה כיף... אתן אוהבות את הילדים במיטה שלכן?

היי אינס,אני אוהבת להיות עם

מאי ואלי במיטה,להתכרבל.......איזה כיף זה. במיוחד שיש גשם,וקר....אבל אחר כך אנחנו מעבירים את מאי למיטה שלה,כי..... זה לא נוח איתה. תשמעי קטע,בפעמים שמאי ישנה איתנו,איפה את חושבת שאני? אני יושבת עם אלי "ראש וזנב"
לא מצחיק? הגברת הקטנה תופסת בעלות על הכרית והמקום שלי
דרך אגב,תמיד כאשר מאי מתעוררת היא קוראת לי "מימי"(שזה בעצם אמא) מאי לא רגילה לבוא אלינו. היא רגילה שאנחנו באים אליה

greentigerchild

New member
היי מירבי...

כן. יש לי זוג. מקסים ונהדר. אני מקווה שהם יאשרו את ההסכם שלי, ואז- חתימה וועדה ! אני די חסרת מנוחה ורוצה להתחיל כבר...אבל אין ברירה. צריך סבלנות. אני לא רוצה להרחיב לגבי הזוג , ואפשר להבין למה, אבל אני לא יכולתי לבקש זוג יותר מאוחד ברצון ובשיתוף הפעולה שלהם.
לגבי הילדה ושעות השינה : האבא של הילדה שלי רוצה כנראה לקום לעבודה מאוחר, בימים שהוא בא לפגישות איתה. הוא דרש לאחר את הפגישות הקבועות (פעמיים בשבוע, שלוש שעות): משעה 17:30-20:30. הקטנה שלי (4) בד"כ לאחר ארוחת-ערב ומקלחת בשעה 19:30, ועד שמונה אנחנו עם ספר במיטה, ואז היא הולכת לישון. הסכמתי, באופן זמני לאחר את הפגישות ל- 16:30-19:30,בתנאי שהוא נותן לה ארוחת-ערב, אבל לפי שתי פגישות הנסיון- ברור שהילדה עייפה בשעת היציאה לביקור וגם קשה לה לקום בבוקר. לפי התגובות שלכן, היא לא היחידה שהולכת לישון בשעות האלא.
בסוף אני אחליט לפי טובת הילדה, בסה"כ. להת´... אילי.

אילי את המשענת של הילדה,ואת משענת

חזקה. אל תפחדי! את דואגת ושומרת על הילדה אני אישית סומכת עליך

למעלה