שלום בנות

שלום בנות ../images/Emo13.gif

מה קורה ? אין לאף אחת מה לספר לנו ?.... אני יתחיל - אצלי הכל בסדר מתכננת חופשה קטנה באנטליה - לנקות את הראש אחרי שהמצב בארץ יגמר מקווה שנוכל לארגן עוד מפגש נחמד כמו שהיה לנו לבנות הצפון - תחזיקו מעמד ומקווה באמת שיגמר בקרוב. המון נשיקות דרומית

elitp

New member
../images/Emo178.gif אצלי הכל שיגרתי ומשעם

עובדת,עסוקה,ואפשר לומר שאני יותר מתקיימת ופחות חיה את החיים הטובים. תהני באנטליה עד כמה שאפשר! גם אני רוצה להירגע קצת בחו"ל,אבל באוגוסט המחירים בשמיים.

batyasher

New member
שלום לכולן ../images/Emo23.gif

מה שלום כולן? בנות הצפון - מה קורה איתכן? מחזיקות מעמד? אני שותפה גם לקריאות ה "מספיק כבר" ומקווה יחד עימכן שהמלחמה הארורה הזו תסתיים בקרוב. אצלנו הכל כרגיל. מאיה מקבלת את ההורמון זה כבר שבוע רביעי. בפעמים הראשונות היא אכן בכתה אך היום היא ממש לא בוכה רק עושה מאין פרצוף של "אימל'ה..." . היא אפילו יודעת את סדר הפעולות הכרוכות בזריקה (חיטוי, פתיחת העט, מחט וכו') בשבוע שעבר היא הייתה שוב חולה, שוב דלקת אוזניים חמורה וגם לנו אין מנוס. היא חייבת לעבור ניתוח כפתורים. אז בשבוע הבא יש לנו תור לאף אוזן גרון וכנראה שנוכל לתאם את הניתוח לעד סוף החודש (גם ככה אין גן אז זה יוצא טוב). בנוסף היא עדין לא מדברת (היא ממלמלת הרבה ואומרת מילים בודדות כגון: פו (שזה פו הדוב כמובן), בקבוק, בובה והיא יודעת לעשות קולות של חיות וכו' אבל זה עדין לא דיבור. כולי תקווה שאחרי ניתוח הכפתורים השמיעה שלה תתחדד ואז גם הדיבור יתחיל. דרומית - אם את רוצה המלצות לאנטליה אשמח לתת, היינו כבר מספר פעמים במספר קלאבים שם... וגיבורת על - איזה מזרק בחרתן? של איזו חברה??? זהו לעת עתה, גם אני מחכה ומצפה לפגישה הבאה אך קודם שהסיוט בצפון ייגמר. חיבוקים בתיה

barbushi

New member
היי לכולן!

אני שמחה שכולן בסדר. בתיה -בהצלחה רבה! ושמאיה תרגיש טוב !! דלית ואני חגגנו יחד יום הולדת והיה נחמד ובאמת נקווה לימי הולדת שתהיה בהם רק שמחה. צריכים באמת להפגש שוב עם כולן שהמצב קצת ישתנה. ושיהיה כבר שלום. לא הרג ומלחמות.. הבנות בצפון-תחזיקו מעמד נשיקות לכולן !

batyasher

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב לך ולדלית. (וגם לי יש יום הולדת היום...
)

../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

המון המון מזל טוב עד מאה ועשרים אושר עושר ובריאות וכל מה שאת מאחלת לעצמך ואף יותר

barbushi

New member
מזל טוב בתיה!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

איזה יופי--אז פעם הבאה כולנו ביחד... המון אהבה ואושר.!

למעלה