שלום בנות

קובולט

New member
שלום בנות../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

טוב באופן רישמי בהחלט אחרי הבדיקה של הרופא אני ממשיכה איתכן לסיבוב יוני אני חייבת לציין שיש לי ב16 ליוני יום הולדת ואם אני לא אקבל אני מאוד אשמח על המתנה..... לפני 10 שנים קיבלתי את המחזור הראשון כמתנה ליום הולדת 16 אז אני מבקשת השנה לא לראות אותו יותר, קודם דיפדפתי על שאלות היום מה זה מודדים חום שחר כדי לדעת מתי להפסיק להשתולל???? משתוללים כל הזמן וכמה שיותר לא בשביל זה התחתנו בנות!!!! קדימה הילדים שיווצרו בחודש יוני דורשים סקס עכשיו כמה שיותר איכותי וכמה שיותר יצירתי ושלא תגידו שלא אמרתי

28קטנה

New member
../images/Emo65.gifהי קובולט!ומזל טוב ליומולדת

גם אני מצטרפת למירוץ יוני עם טישו ביד אני גם חטפתי שפעת ...בנוסף למכשפה... וגוססת כבר שלושה ימים...
אין לי כוח אפילו לחשוב על השתוללויות , חוץ מזה מתחתנים כדי לנוח,לא? את הביצועים המרהיבים של ז@#$^&* תלויים מהמנורה באמבטיה כבר עשינו ,פולנים מתחתנים כדי לנוח.

קובולט

New member
לקטנה הפולניה../images/Emo6.gif

אני אומנם רק חצי פולניה אבל יש בפולנים גם צד חם
תשאלי את סבתא.... חוץ מזה תרגישי טוב וקבלי את תפקידי כמעודדת התורנית של הפורום שצריכה לשכב לנוח אני מקווה שהבעלול שלך גם יודע לקרר תה כמו סבתא

meme1975

New member
זו שאלה ותהיה קובולוט ../images/Emo13.gif

איך מקררים תה כמו סבתא???????????????

קובולט

New member
תשובה למימי

אחרי שמכינים תה חם בכוס לוקחים כוס שנייה, ומעבירים את התה מכוס לכוס, הסבתות האמיתיות גם נושפות אויר קר לכוס אליה הן מתכוונות להעביר את התה מצלצל מוכר????.

meme1975

New member
בטחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo25.gif

ממש הזכרת לי נשכחות (גם אימי ירשה את התכונה הזו, בכל פעם שאני חולה, היא לא מוותרת לי על התה, אבל מקררת אותו בדיוק בשיטה הזו...) סחטיין על החיוך שהעלית אצלי

נעה 25

New member
יחד .. לב אל לב../images/Emo24.gif

המון מזל"ט קובולט! ואינשאללה... בחודש הבא גם לא נזכה לפגוש יותר במכשפה אמן אמן. והסקס.... אהה.. מסכימה כמה שיותר יצירתי.. זה אחת מהנאות החיים! אז יאללה קדימה לעשות חיים (כלומר סקס
) והרבה זעטוטים קטנים לחודש יוני!!

מעיןבר

New member
הי קובולט ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אכן - לחגוג וכמה שיותר! זה חשוב לנשמה ולכיף ולזוגיות, חום השחר אמור להיות המחרמן הרשמי שלנו ולא הדרך לתכנן "מתי להפסיק"...

m i c h a l y

New member
OK אז יש לי הרבה מה להגיב../images/Emo45.gif

קודם כל - קובלט איזה יופי! איזו גישה איזו רוח!!!!! המשיכי כך ובטעות כולנו עוד נידבק..... לגבי ה"מתי להפסיק" - הכוונה לא היתה ל"להפסיק" להשתולל, אלא להפסיק לדאוג - היה ביוץ? לא היה? אפשר כל יום או כדאי לחכות יום הפרש? וככה. בקיצור - משמעות ה"להפסיק" היתה שעליית החום מחזירה אותנו לשיגרה האהובה בה עושים אהבה כמה שרוצים ומתי שרוצים....
זהו. מזל טוב, כבר אמרתי?

יעלה לי

New member
קובולט...אני פשוט חייבת לומר לך..

שממש כיף לקרוא את ההתייחסות שלך לדברים...
ובכלל, זה פשוט מעלה את המצב רוח. המשיכי כך...

Gill Gallad

New member
../images/Emo140.gif מזל טוב מוקדם ../images/Emo140.gif

אני מקוה מאוד שמשאלתך תתגשם. אני מאוד מבינה אותך, אני חגגתי החודש יומולדת ומאוד מאוד רציתי להיות בו בהריון. בסוף זה אמנם לא ממש יצא כמו שרציתי אבל מה שחשוב הוא לשמור על מורל גבוה ואופטימיות כמו זו שאת משדרת וכל הכבוד לך!!!!! שיהיה לך מזל טוב מוקדם והמון המון הצלחה!!

למעלה