שלום בנות. שאלה

etiush

New member
שלום בנות. שאלה

קורה לכן שמשהו עושה אותכן עצובה שלא קשור בכלל לאמא, אבל ברגע שזה קורה אז גם כל הכאב של האובדן של אמא חוזר? אוף לאחרונה זה קורה לי המון. ועוד יותר קשה לי לחשוב שהיא לא כאן בשביל להתייעץ איתה בנושא. לפעמים אני גם כועסת על אנשים שיודעים על מצבי השברירי וגורמים לי לעצב. למה אתם גורמים לי לעצב עכשיו? גם ככה כואב לי מבלי שתכאיבו לי, אז למה? איך אני מצליחה לסלק את המחשבות האלה מהראש? רע לי.
 

הילה 4 2

New member
בטח...

לי זה קורה גם כשעצוב וגם כשמאוד מרגש... לפעמים סתם אני קמה על רגל שמאל (או אפילו לפני מחזור) יש לי מצב רוח רע, ואני ישר מקשרת את זה לאמא... או ברגעי שמחה, תמיד התרגשתי בחתונות, אבל היום שאני רואה הורים שמלווים את הכלה, או אב שמברך את ילדיו... אני ישר חושבת על אמא... כנראה זו דפיקה לכל החיים
... שיהיה לנו בהצלחה...
 
אתיוש,

אני חושבת שזה די טבעי באופן כללי ש'צערים' מתקשרים אחד לשני. כשרע לנו, זה 'מעורר' את התחושות של דברים נוספים שחסרים.
 
etiush יקרה

לדעתי הדבר קורה כי כרגע העצב מזוהה אצלך עם אובדן אמך וברגע שאת מתחברת לעצב, מיד צף ועולה הזכרון של אמא. בנוסף כמובן קיים הפן הארצי כל כך שהרי אינך יכולה להתקשר לאמא ולהתייעץ, וכך גם דבר אחר שאינו נוגע ישירות למותה, אלא משהו אחר הגורם לך לבעיה כלשהי, מיד מתקשר לאובדן והחסר ומשם, כמובן הדרך לכעסים כאב ועצב כבר לא רחוקה... שולחת לך
ומחזקת אותך.
 

Storm131

New member
etiush

כל כך מוכר. קרה המון מאז מותה של אמא ועדיין קורה לפעמים.אני חושבת שזה גם עולה בספר של הופ על בנות ללא אם.כל משבר וקטע שקשה להתמודדות מחזירים ישר לאותו מקום.ויש כאן גם רחמים עצמיים,איך זה יתכן שאחרי כל מה שעברתי אני צריכה לעבור עוד דברים קשים.
 
למעלה