שלום בנות, שאלה

• פותח הנושא ede1
  • פורסם בתאריך

ede1

New member
שלום בנות, שאלה

אני אחרי UVF שלישי ושייכת לאלו שמרגישות הכל. הפעם הרופא שלי נתן לי PAPAVERIN (כי אני הרגשתי התכווצויות) לשבוע ימים אחרי החזרה. היום יום 10 ואני מה זה מרגישה את כאבים לקראת מכשפה והתקבצויות! מה אתן אומרות אולי לקחת כדור של PAPAVERIN? אני מאוד דואגת... גם נגמרו לי תחושות בחזה שמופיעות אחרי החזרה.. וגם רבתי עם בעלי... יוליה

בבוצי

New member
תוציאי לך מהראש את המחשבות השליליות

כל עוד לא עשית בטא שתוכיח אם את בהריון או לא -את בהריון. תהיי אופטימית התחושות לגבי מחזור והריון הן אותן תחושות. לגבי הכדור- אני לא מכירה אותו ,אבל כדאי לך להתייעץ עם רופא.

ede1

New member
בבקשה, יש משהיא שיכולה לענות?

האם אפשר לקחת PAPAVRIN ביום 10 אחרי החזרה? כמו כן חשבתי גם על להזמין תור לרפלקסולוגיה להיום, להוריד את המתך. האם מותר? תודה רבה יוליה

עליך לפנות לרופא ולשאול אותו

לגבי הכדור. לדעתי רוב הבנות כאן אפילו לא יודעות למה הוא נועד (כולל אותי). לגבי רפלקסולוגיה - על פי הידוע לי אסור לעשות לאחר ההחזרה.

מימי 1

New member
מנסיוני , לא צריך כדור

יש את זה גם בנרות. ןמזה אין מה לחשוש כי נרות זה דבר חיצוני. לי הנרות מאד עוזרים. בקשר לרפלקסולוגיה - אינני יודעת אם מותר או אסור במצבך , אם יגידו לך כאן שמותר , כדאי לך ללכת . זה מאד משחרר מחזיקה לך אצבעות.

העין ה 3

New member
רפלקסולוגיה - רק אצל מומחה/מומחית

חשוב להגיד להם שאת אחרי החזרה כי לחיצה במקום לא טוב, עלולה לגרום להפלה (ואת, כידוע, בהריון...). אבל אם את הולכת למישהו/י מקצועי/ת אין מה לחשוש. ושוב - לא לשכוח ליידע את המטפל/ת!

למעלה