שלום בנות נות

שלום בנות נות

מה קורה חמודות?? שמעו...היום בביה"ס כולם אמרו לי שאני דומה לעופרה חזה..זה נכון????????????????

GlitterKitten

New member
אממממממממממ

לא יודעת, יכול להיות, צריך לראות במציאות:) וסתם עבר עליי יום ארווווווווווך וגשום!! והמורה הסתומה למתמטיקה שבדקה לי את המבחן בטעות דילגה על תרגיל שעשיתי ונתנה לי 60 (חוספההה!!) אז נתתי לה את המבחן שתבדוק גם את התרגיל האחרון....נראה כמה קיבלתייייייי........עידכונים בהמשך

חחחחחחחחחחחחח

ובקשר ליום ארוך וגשום.......... אצלי יירד קוביות קרח חחחחחחחחח ואיזה גשםםםםםםםםםםם אמאלללללללללללללללהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בחיים לא היה לנו ככה!!!! הקרוואנים שבחוץ כמעט עפו.... חבל שהם לא עפו באמת....אוףףףףףף

חחחחחחחח עפרה חזה????

מאיפה הם הביאו את זה??? תאמת אין כל דימיון בזה שאת דומה לעפרה חזה..... אם היום הם אמרו לך שאת דומה לעפרה חזה...אז מחר יגידו לך שאת דומה לזהבה בן...איזה שטויות....!!! כל אחד הוא מיוחד!!! בפני עצמו!!!! ואת מיוחדת בפני עצמך!!! כוסית שחבל על הזמן!!!

איייייייייייייי

איזה ממי ...!!!! ירדנה"צריך ליראות במציאות"... איזה ממי כל פעם היא הורגת אותי מחדש עם הפסיכולוגיה שלה..
שירנו'ש איזה ממי אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תודה תודה על העידוד...אבל אני פחות יפה מליאורו'ש שלי..(הבן)..

חחחחחחחחחח

לא!!...סתם ממי!!!!!!!!!!! עעעעעעע...אני מתה על חמשת הנשים הללו(חמסה כאילו שיואווווווו!!) אבל שמעו קטעים...התחלתי להיתאהב בהיי פייב!!!אבל הם היתפרקו(אם לא ידעתן).חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלקקקק...טוב מאמיות תביאו לי תמונה של חמסה בוייז...של הזה מימין!! אחד אחרון בקצה של ימין!!!!!!!

חחח

איזה בקשותתתת טוב מתוקות אני בקניוןןןןןןןןןןןןןן עושה שופ... נכון יש ת'נעליי סקייטר האלה...הבאפלו עם הלהבה ... אז יש לי שלוש בצבע כחול ירוק וורוד..חסר לי השחור והלבן ואני רוצה גם בגדיםםם אז ביי יפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

GlitterKitten

New member
ברוכה השבההההההה

*אוץץ' התחת* אני צריכה לקנות כרטיסים לפסטיגל בדחיפות!!!

עדיין התחת??

עדיין כואב??ומה שלום החתול??..חחחח ירדנו'ש מאמי את יכולה להביא לפורום עוד טיפי תמונות שעדין לא ראינו..(של מיי חמסה כמובןןןן)...?????...ואם יש לך אז אחת או 2 של אמירו'שלה...?!

GlitterKitten

New member
האמת......

שלא נראה לי שיש לי משהו שלא ראית כי אני שמה פה את כל מה שאני מוצאת *עובדת חרוצה*

שרוןןן?

את לא אמורה להיתכונן למבחן?? זה יוציא אותך מריכוז ואת תתחילי לחשוב עלללללל (המבין יבין)!!

למעלה