שלום בנות יקרות

שלום בנות יקרות

הייתי רוצה להתייעץ איתכן בשאלה שמטרידה אותי וחשבתי שאוכל לקבל כאן נקודת מבט נוספת: אני בשבוע 11 וממש בקרוב כבר יהיה ברור לכולם שאני בהריון. אני מתאפקת עם לספר במקום עבודתי כי יש לי עמיתה לעבודה שאני יודעת שמאוד מנסה (כרגע מקבלת זריקות) וקשה לי לבשר על הריוני מחשש של איך היא תגיב. מה לדעתכן הדרך הרגישה והנכונה ביותר לבשר על הריוני במקום עבודתי מבלי לשבור את רוחה של חברתי לעבודה? האם לספר לה בצד לפני שאני מספרת לכולם כדי לא להפתיע אותה? האם פשוט לבשר לכולם ולא לעשות מזה עינין? או האם לתת לבטן לעשות את שלה? אני מודה לכן על התייחסותכן ומאחלת לכן להצליח ולהגשים את חלומותיכן במהרה.

סנונית 1

New member
לדעתי.....

מאחר ואת בפורום הזה והיא באותה הסירה תספרי לה לדעתי זה יתן לה תקווה מי יודע אולי איתך יהיה לה יותר נוח גם לדבר על הקשיים וגם לשאוב תקווה. לי יש חברה שעברה טיפולים וכיות יש לה שני ילדים איתה אני מרגישה הכי בנוח לדבר.

אילנית אורחת בפורום הזה

ההריון שלה לא מטיפולים (אם הבנתי נכון) אני הזמנתי אותה לכאן והצעתי לה לשאול לדעתכן.

פּוֹנְג

New member
תלוי, אם היא יודעת שאת יודעת שהיא

בטיפולים - אז כן, מן הראוי שתספרי לה בארבע עיניים. (זה גם קשור באופי וטיב הקשר בניכן, אם את יודעת רק משמועות ומעולם לא החלפת איתה מילה על זה, אז אולי לא צריך להתיחס אליה באופן מיוחד) אם את חברה שלה, אז על אחת כמה וכמה.

נרי כ

New member
ספרי לה כמובן, אבל בלי לעשות מזה

עניין שאת כן והיא לא. בכנות, בפשטות, בפרטיות, תני לה לברך אותך ואחר כך קצת להתאושש. היא תרגיש שאת בעדה והיא תהיה בסדר. ושכמובן יהיה הריון מוצלח ובריא.

לספר...כמובן שלספר../images/Emo124.gif

מנסיון אישי אני אומרת שכשלא מספרים...זה הרבה יותר כואב מעצם הידיעה שעוד מישהי כן בהריון ואת לא (!) לעניות דעתי, לא זו בלבד שאת צריכה לבשר זאת לחברתך באופן אישי (כמובן בעדינות ו"ברגשות מעורבים") אסור שאחרים ידעו והיא לא, כי הדבר יפגע בה ויחרט בנשמתה לזמן רב! זוהי עצתי... שוב, מתוך כאב פרטי שנגרם על ידי כאלה "שלא ידעו איך לספר, פחדו לפגוע, פחדו מ"עין הרע" וחוסר פירגון וכיוצ"ב. בכל אופן, שיהיה בהצלחה! שרון

למעלה