שלום בנות יקרות

שלום בנות יקרות

טוב אז זהו הסיפור שלי... למדתי בתיכון במגמת מנהל- מזכירות והמשכתי עתודה י"ג - מזכירות רפואית. לצערי הרב לא קיבלתי דיפלומה של המזכירה הרפואית ( כי אין לי בגרות מלאה) אז במקומות ממשלתייים בכלל לא מסתכלים עליי בגלל זה. היום אני חיילת משוחררת עם המון המון נסיון בניהול משרד ( הייתי פקידת לשכה של קצין בדרגה גבוהה מאוד) . שאלתי היא... האם מקומות עבודה פרטיים עדיין מסתכלים על תעודת הבגרות כתנאי בכלל להיכנס לעבוד אצלם.. או שלשם שינוי יש להם קצת שכל בקודקוד ומה שבעצם מעניין אותם זה הנסיון..? תודה ! ! !

Blue Rose

New member
מצטערת לבשר...

אבל אצל הרבה מאוד מעבידים, מאוד חשוב ענין הבגרות. וכמו שאולי ראית באחד השירשורים בהמשך הדף... הרבה בנות עם ניסיון מהצבא לא מקבלות עבודה על בסיס ניסיון זה, אלא על בסיס ניסיון במקומות מחוץ לצבא. העובדה שאין לך בגרות, והעובדה שאין לך ת.מזכירה יהוו מכשול מאוד גדול, בעיקר בהתחשבה בכל המועמדים והמעמדות האחרים שאת מתחרה בהם על המשרה. בזמן שחיפשתי עבודה, הרוב רק דיברו איתי, מקום אחד בלבד הושיב אותי מול מחשב כדי שאראה לו את דרך העבודה שלי ומה תרם לי הניסיון, וזה אחרי שכבר מצאתי עבודה בדרך אחרת. בכל מקרה, אני חושבת שאלא אם כן יש לך פרוטקציות, יהיה לך קשה למצוא עבודה בשוק של היום. אני ממליצה שתשקיעי בסיום הבגרויות שלך, וקבלת תעודת מזכירה כלשהי. בהצלחה! רוזי!

למעלה