שלום בנות יקרות!

שלום בנות יקרות!

אני עורכת סקר עצמאי, תובנותיו יפורסמו על קדמת מצחי - במקרה הטוב..
בהיותי אחת משלכן - לסבית 30+, בזוגיות נפלאה - היכן מבלות בנות גילנו? לאן אתן יוצאות? בזוג או בנפרד? איפה אנחנו נתקלות אחת בשניה? אני לא מדברת על מפגשי פורום יזומים או על כרטיסים זוגיים לקאמרי.. בילויים! איפה מבלות בנות גילנו?? בכל חלקי הארץ.. תגובות, תשובות ו/או מחשבות בקול - יתקבלו בברכה! תודה מראש

pizi33

New member
שאלה קצת מוזרה

אני מבלה בכל מקום שנחמד לי. קולנוע, תאטרון, בית קפה, סיפריה, ריקודים. אבל אני לא בזוגיות כרגע. אם השאלה היא איפה יוצאות ומבלות "רק בנות" אני באמת לא יודעת.

alefg

New member
בבית :)

התמכרתי ל sons of anarchy, למה צריך לצאת מהבית? :) טוב,אם ממש צריך לצאת אז לבריכה, חדר כושר או הליכה בפארק - בים.... :)

מה שיותר מוזר..

זה שפשוט אין מקומות בילוי לגילנו.. האין זה חבל.. בשל ההענות הדלילה לשאלת שאלותיי אני מקפיאה את התוכנית לפתח ליין לבנות גילנו...

אל תקפיאי

אני לא חושבת שההענות כאן צריכה להיות אינדיקציה. אין באמת מספיק מקומות בילוי, ביחוד באגף המסיבות, וחבל. אני הייתי מאד שמחה.

pizi33

New member
חיפושית78

לא אמרת מראש שאת עושה סקר למטרות בניית קונספט. אם היית אומרת הייתי עוזרת לך לנסח שאלון מדוייק יותר, אמין יותר שיעזור לך לגבש משהו. השאלה שלך היתה מאוד כללית ולכן גם התגובות בהתאם. ספרי לנו מה בראש שלך. שאלי שאלות סגורות. זה יקל על המשיבות לענות ועלייך להגיע למסקנות. הגעת למסקנה פזיזה. חבל. עולם המחקר הוא מרתק הרבה יותר.

פיצ

הרעיון הוא כמובן הקמת ליין לגילנו - 30+ אשמח אם תסייעי עם השאלון המקצועי. אם יש לך שאלות נוספות אשמח להשיב עליהן. תודה.

אם כך -

בנות בית יקרות - אם הבילוי המועדף עליכן הוא התכרבלות בבית - מה היה מוציא אתכן לבילוי חוץ?

למעלה