שלום בנות יקרות

baba luba

New member
שלום בנות יקרות

אני מובטלת ואני רוצה להכנס להריון האם זה טוב עכשיו להכנס להריון ? או שעדיף לחכות ? אני בת 32 ולחוצה מאוד מגילי ..... אשמח לתגובותכן.....

rut2020

New member
רק את בעצמך יכולה להשיב על השאלה הזו

אף אחד לא יכול להשיב במקומך אם להביא ילד לעולם או לא.

yoyo10

New member
../images/Emo45.gif באמת רק את יכולה לענות על זה

דבר ראשון 32 זה לא מאוד מבוגר דבר שני אני התקלתי לעבודה חדשה יומים לפני שהתחלתי לעבוד גיליתי שאני בהריון הודעתי להם מיד ממש לא היה לי נעים ונשארתי שם הם באמת היו בסדר איתי נראה לי שפשוט היה לי מזל

בָלבָל

New member
יש לך כסף לגידול הילד?

או שתחיו במינוס שלא תצליחו לצאת ממנו? תעשו בדיקה כלכלית האם זה אפשרי להביא ילד בלי להיכנס לחובות שלא תצאו מהן. אם אתם לא יכולים לבד אז תשלמו ליעוץ כלכלי, זו תהייה ההוצאה הכי טובה שתעשו בחייכם... וזה בנוסף לעובדה שאת עלולה לא למצוא עבודה אלא רק אחרי ההריון..

TOTAL ADMIN

New member
אני הייתי נותנת פוש רציני בחיפוש

העבודה ורק אחרי מספר חודשים במקום מסודר הייתי נכנסת להריון. הריון הוא שלב מקסים בחיים וכדאי לעבור אותו עם כמה שפחות לחצים ודאגות, כנ"ל חופשת הלידה. אם הכסף לא מהווה בעיה, אז בוודאי שאת יכולה להמתין, אבל קחי בחשבון שאחרי הלידה ההוצאות שלכם יגדלו משמעותית ולמצוא עבודה כאם הרבה יותר קשה מאשר כאישה ללא ילדים. שווה לחשוב על זה טוב טוב לעומק.

הכל תלוי אם את לחוצה כלכלית או לא

אם הבעל עובד ומרוויח יפה, אז יאללה תביאו תינוק וכך תוכלי לגדל אותו בבית בנחת. בהצלחה

למעלה