שלום בנות יקרות

GAL L1

New member
שלום בנות יקרות

חוזרת אליכם לאחר שנעדרתי מפורום/קומונה במהלך 9 חודשים אחרונים. ילדתי לפני 3 שבועות, חזרתי למשקל שבו התחלתי את ההריון, אך זה משקל מאוד מאוד גבוהה, יש משהו כמו 30 קילו לרדת כדאי להיות בסדר ולהיכנס למכנס מידה 40. אז אשמח לקבל כאן את התמיכה הנדרש כדאי לעמוד במסימה. ובהצלחה לכולנו

jesie12

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif

ברוכה הבאה ובהצלחה

מאיוש1982

New member
../images/Emo95.gifמזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

ברוכה השבה ושיהיה בהצלחה...

r122

New member
../images/Emo24.gifברוכה החוזרת

מזל טוב תנוחי הרבה

לילית462

New member
מצל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif שמחים ששבת אלינו

כל הכבוד ששמרת בהריון ולא עלית - זה כבר הישג. האם את מניקה ? תקבלי כאן את כל התמיכה הנדרשת - ספרי איך התזונה שלך נראית כיום ומה התוכניות שלך. איזו פעילות גופנית את עושה - את כבר יכולה להתחיל בקטנה, ועוד שלושה שבועות כבר ממש תוכלי לעשות הכל. וגם ספרי קצת על הלידה, על התינוק/ת וכו' (אם בא לך)

GAL L1

New member
תודה על הברכות החמות

אני מניקה מלא, למרות המיטוס הקיים אצלי ההנקה לא עוזרת לירידה במשקל. התזונה שלי היום די מבולגנת, הכי קשה לי להתמודד מול פיתויים הקטנים ומתוקים, אני כימת ולא עושה םעילות גופנית, שבוע שעבר פעמיים אספתי את הגדולה מהגן ברגל, זה הליכה של 20דקות לכל היותר. כל יום אני מבטיחה שהיום זה היום והיום אני כבר בטוח אשמור ותמיד אני מוצאת איזה פיתוי ואם לא בבית אז בחוץ. בקיצור אני מכווה למצוא את הכוחות הדרושים להתחלה. על התינוקת ולידה בהזדמנות אחרת, כרגע חייבת לחזור להנקה

נוגלי

New member
ברוכה הבאה

גם אני אחרי לידה (חודשיים וחצי)וגם לי יש עודף של 30 ק"ג

למעלה