שלום בנות יפות!!!!

קנגורית

New member
שלום בנות יפות!!!!

מה שלמכן איך עבר הסילבסטר היה כייף? עם מי התנשקתם? אני למשל לא יצאתי לצערי אז התנשקתי עם עצמי חחחחחחחחחחחחח יש לכן מה לספר לי? משהו מוזר/מצחיק מהערב? אוהבת עדי

michal18

New member
שלום לך חמודה

היה אתמול כיף. נישקתי חתיך מסתורי ומקסים. היה כיף וצחוקים ונורא נהינתי (למרות שלא יתפתח מזה קשר, אבל למי אכפת? העיקר להנות מהרגע!). ולגבי האיפור: כסוף בשילוב עם שחור. יצא ממש יפה. ועל השפתיים ליפ-גלוס ורוד בטעם דובדבן (יצאתי מנקודת הנחה שינשקו אותי....
). מקווה שגם השאר פה נהנו.

היי שלום לכן בנות ../images/Emo13.gif

אצלי הסילבסטר היה אחלה, יצאתי למועדון פצצה עם כמה חברות והדבר היחיד שהרס לי הכל זה הבוקס שחטפתי בעין וניפח לי את כולה... במועדון היו כל כך הרבה אנשים היה כל כך צפוףףף, בקושי לירקוד היה אפשרי. זה מועדון ענק בעל 3 אולמות ועדיין היה פיצוץ של אנשים. התאפרתי כל כך יפה, השקעתי על האיפור לפחות שעה שלמה והאגרוף הזה הרס לי הכללל איזה באסההה.... הייתי צריכה לרוץ לשירותים לשטוף את העין ויחד עם זה גם את כל האיפור. שמתי איליינר דק דק עם שפיץ כזה שממשיך בקצה של העין כמו עין סינית כזו... ומתחת לעין גם שמתי איליינר שגם ממנו יצא שפיץ כזה שמקביל לשפיץ השני. זה יצא ממש יפה. שמתי על כל העין וגם מתחתה צללית אולטרה ועשיתי אפקטים של בורדו סגלגל... שפתון חום כהה, סומק עם אפקטים צהובים והסומק עצמו היה שילוב של לבן, חום וורוד. תנסו לדמיין את זה. ועל הסומק שמתי שורה של נצנצים אדומים שהם נראים כמו יהלומים קטנים ממש יפים. מתחת לעין עשיתי שפיץ שהולך כלפי מעלה עם נצנצים בצבע זהב שהם גם נראים כמו יהלומים. ובקיצור האיפור שלי יצא סוףףףף הדרךךךך כל מי שראה אותי התלהב מהאיפור. זה היה ה...איפור הכי מיועד לסילבסטר ולמעדונים בכלל. כל כך התבאסתי שחטפתי את האגרוף הכואב הזה... יותר התבאסתי על האיפור מאשר הכאב...
ועכשיו העין שלי נפוחה ואדומה, טוב לא נורא זה יעבור... ואם אתם שואלים את עצמכם ממי חטפתי את הבוקס הזה ולמה... אז זה בגלל שהיו שם כל כך הרבה אנשים ומרוב שלא היה מקום לזוז שם, היה שם איזה מישהו שכנראה הוא לא יכול לדבר או להתווכח בלי להעיף את הידיים שלו לכל מקום ואפילו לא שמתי לב למה הוא העיף ככה את הידיים אבל היד שלו פשוט עפה לי על העין בתנופה ענקית.... לא ידעתי מאיפה זה בא לי... כל הראש שלי הסתחרר מזה אבל לפחות הוא ביקש סליחה, אפילו לא הספקתי לראות מי זה או איך הוא נראה... רק אחרי שהתאוששתי מהמכה הזאת הוא כבר לא היה בסביבה... לא נורא יעבור...
לפחות אני מקווה שהוא למד לקח לא לדבר יותר עם הידיים...

למעלה