שלום בנות (ובנים....)

שלום בנות (ובנים....)

אחרי מעקב חרישי אחרי הפורום, וכמעט שנה של חוסר הצלחה, החלטתי להשמיע קול... ד"ש מיוחד לטאביקאט, שיצגה את התמיכה שלכן עבורי....
עוד יומיים לביוץ (מחזור רביעי של איקקלומין) והארנביה בפעולה. מנסה לחשוב חיובי. בהצלחה לכולן.

נועם@בת

New member
ברורכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ומקוה שהארנביה תניב ארנבון חמוד קטן וחמים שתחבקי אותו חזק חזק ובאהבה. בשמחה נראה לך בעוד שבועיים את הדרך לפורום הריון
נועם

נטאשה

New member
לרוצה גורים ../images/Emo65.gif

ברוכה הבאה באופן רשמי מקוה שלא להרבה זמן ומי יתן והמחזור הזה יהיה האחרון לנסיונות האיקקלומין ולנסיונות בכלל בהצלחה ענקית דלית

yaelhul

New member
קודם כל ברוכה הבאה לקדמת הבמה

בתקווה שכבר החודש תהפכי מ"רוצה גורים" ל"גן גורים". שיהיה בהצלחה (ובמקרה שלכם גם בהנאה). יעל

מאחל שעוד שבועיים וחצי תעזבי בלחש

כל הזמן היתה הרגשה של עיניים בגב עכשיו יודעים מי זאת הייתה.... בהצלחה !! ליאור

מצטרפת לברכות

אל תשכחי להנות המון.... לעשות את זה בהמון אהבה ואושר אולי הפעם זו תהיה הפעם ואת יוצרת לך ילד שיספוג את כל הביחד הזה... וזה מה שכל כך נפלא בלנסות שאולי הפעם זה יצלי מלא בהצלחה שחר

תוליק

New member
אז קדימה

שיגיעו גורים מתוקים ויחד תעשו חיים רציתי לכתוב חמשיר בחרוזים אבל נגמרו לי הרעיונים העיקרון ברור... זה הזמן לתינוקים! נ.ב שאלה איך את יודעת באיקקלמין מתי הביוץ בדיוק?

מרב.

New member
חתוליק ../images/Emo54.gif

בכל מקרה שבו מקבלים הורמונים- בין אם זה בכדורים או עם זריקות- צריך לבצע מעקב זקיקים. כאשר הזקיקים מגיעים לגודל של 20 מ"מ בממוצע וה-E2 מניב תוצאות נאות (לזקיק של מעל 16 מ"מ- ממוצע של כ- 200 ביחידות הישנות)- זה הזמן לקבל כוריגון, ואז יודעים שהביוץ יחול 36 שעות לאחר מכן. מרב

איקקלמין וביוץ

הרופא אמר- שהאיקקלמין גורם לביוץ ביום ה-17, מצד שני חודש שעבר היה לי איחור אכזרי של שבוע, ואז הוא (הרופא) אמר שהביוץ היה מאוחר יותר. כך שבנתיים אני מנסה לסמוך עליו, אבל, יוצא שהוא לא עיקבי וזה די מטריד. הוא גם אמר לי שחבל לי להשקיע בערכת ביוץ, ודחף לי גם חצי כדור בטנזול ביום, שאמור להוריד את כמות ההורמונים הגבריים בגוף - עם הבטחה שהחודש זה לא יעזור - אבל בחודש הבא...

תוליק

New member
תוכלי בבקשה לפרט

למה הוא לא המליץ על ערכת ביוץ? (מלבד העובדה שהיא עולה הון תועפות)

מרב.

New member
אני מתקשה להאמין:

הרופא פשוט אמר לך שהביוץ ביום ה-17, כך באופן שרירותי ובלי לבדוק? לה אכן לא עקבי ובעיקר לא אמין. תדרשי מעקב זקיקים! וחבל להלעיט כך סתם את הגוף בהורמונים- הרי ממילא בטיפולים מעלים את ההורמון הנשי- אסטרידיול, ולכן פוחתים ההורמונים הגבריים. גורונת- תבקשי ממנו מעקב זקיקים לחודש הבא- חבל על עוד חודש שיורד לטמיון. מרב

ברוכה הבאה

וממעקב חרישי בואי תשמיעי קול של הצלחות במהרה. לחשוב חיובי - אני בעד.
גדולה

מרב.

New member
הי גורונת,

עוד תפילה אחת בלב מצטרפת לשאר, ועם חשיבה חיובית שלך- זה כמו דשן לגינה פורחת
מאחלת הצלחה במחזור הרביעי והאחרון- מרב

באאבו

New member
היי, ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

שמחה שהחלטת להשמיע קול
שיהיה בהצלחה, משאירה את האצבעות שלי תפוסות מעכשיו. באבו

יפית@

New member
מאחלת לך המון גורים מתוקים../images/Emo95.gif

הגעת לבית חם- מקווה שתרגישי כך, רק שלא תתרגלי ותשארי יותר מדי זמן, אז שיהיה לך בהצלחה ושוב המון גורים. יפית

טביקאט

New member
יקירתי האהובה!

שמחה לראות אותך פה. ככה לא רק אני אלא כל הפורום יגיד לך שאוטוטו זה בא- ולא גור אחד, אלא הרבה! את יודעת שמחזיקה לך אצבעות. והורדוס גם (כשבבית). השתפנפנות נעימה! אני

עידית ד

New member
גם אני רוצה גורים....

ברוכה הבאה - נשמע קצת מוזר להגיד את זה לא?!..... באמת הגעת למקום החם ביותר שהארנביה תביא לנו איזה ארנב מקסים ונקרא לו ארנבקלומין בהצלחה עידית

למעלה