שלום בנות הפורום

שלום בנות הפורום

אני שיר ואני בת 20 רשמתי כמה הודעות לפני כמה ימים והחלטתי לעשות לי משתמש שבו אני אהיה מוכרת.... אמא שלי נפטרה לפני שנה וארבעה חודשים אני והמשפחה עדין לא התאוששנו מהכאב העצום הזה... אז רציתי עצות ממכן איך ממשיכים בחיים בלי אמא שתכוון אותנו...אני כל כך צריכה עזרה כי כבר אין לי כוח להתמודד לבד...

אשבל1

New member
היי שירוש

שמחה בשבילך שמצאת את הפורום הזה ועוד יותר שמחה שיש לך אפשרות להעזר בו בגילך הצעיר, אני ללא אם (ואב) מגיל 17 ומאוד מבינה את ההכוונה שאת כה זקוקה לה, שאלת איך ממשיכים? זאת שאלה קשה ואני חושבת שכל אחת מוצאת את הדרך שלה, היום במבט לאחור למשל אני גאה מאוד בדרכי אבל יש דברים שהייתי עושה שונה מאשר עשיתי, אבל אני סלחנית לגבי עצמי ומבינה שמה שעשיתי היה לפי הכוחות והמצב הנתון בו הייתי אז, ולעיניינינו, זאת שאלה גדולה בעיני, אבל בתור התחלה אני חושבת שאת הבסיס נתנו לך ההורים ומה שיקרה איתך מעכשיו, בחלקו הגדול בזכות ובגלל הורייך, תחיי את החיים כפי שעושה לך טוב, כפי שהיית רוצה שיימשכו אם אימך הייתה נוכחת, ומקווה שבהמשך כשתתקלי בבעיה, בכאב, בחשש, תעלי זאת כאן ונשתדל לתת לך עצה טובה או סתם חיבוק.......... יום טוב..........

היי שירוש, תתחדשי!

יפה לך. והנה את כבר בת בית כאן ... לגביח שאלתך, אני חושבת שהיא מאוד כללית, ומציעה שנפרק אותה לחלקים. כך יותר קל להתמוד עם כל חלק. מציעה שכשיהיה לך קושי, תעלי אותו, וננסה ביחד לעזור לך. מה דעתך?

efratushb

New member
שירוש מתוקונת...

מזל טוב לשם משתמש הקבוע. ולצערי הרבה אין לי עיצות בשבילך, החיים פשוט ממשיכים מעצמם, לא שוכחים את האובדן אבל ממשיכים לחיות לצידו עם עליות וירידות. ואת לא חייבת להתמודד לבד, אם את מרגישה שאת זקוקה לעזרה את יכולה לנסות טיפול אצל פסיכולוג, זה עוזר ובכל מקרה גם אנחנו תמיד פה בשבילך...

אתן ממש מתוקות

אני ממש מודה לכן אני מקווה שאני אוכל לשפוך בפניכן את הכאב שלי זה נורא קשה...אבל לאט לאט אני מאמינה שאני אצליח לשחרר קצת מהסיפור שלי ושל משפחתי.. בכל אופן המון תודה על התמיכה!!!

למעלה