שלום בנות אני חדשה פה ויש לי שאלה

okcana1986

New member
מה לגבי ביטוח של הקופת חולים והביטוחים

והביטוחים המשלימים? אני בכללית יש לי פלטינום...

ענבלית70

New member
אין כזה דבר "ביטוח של קופת חולים"

קופות החולים עובדות עם חברות ביטוח רגילות. הן פשוט מפנות אותך לחברת הביטוח איתן הן עובדות ואת משלמת תעריף של מישהי שהגיע דרך קופת החולים. במקרה של תביעה לקופת החולים אין שום קשר לביטוח. הביטוחים המשלימים של הקופה בטח שלא קשורים לביטוחי נסיעות לחו"ל.

okcana1986

New member
מחר אני מתקשרת לברר בכללית

אני מקווה שזה אכן נכון שאין החרגה על הריון מטיפולים.
אני יעדכן במקרה הצורך.

אם הם מתחייבים לכך

בקשי את זה בכתב....
אגב- גם הליכה אחת למיון בגלל כאבים/דימום- מחריגה את ההריון

שלגייה13

New member
מותר להביע דעה?

אני קוראת שרשורים כאלה כבר מעל שנתיים, מאז ההיריון עם הבן שלי. בשורה התחתונה מסתבר שאין ביטוח מספק להיריון מטיפולים, וודאי שלא להיריון שהוא גם באמת בסיכון (מזריקות קלקסן למיניהן, היריון תאומים וכו'). נראה שגם ביטוחים להיריונות רגילים הם לא ממש מספקים אם חס וחלילה באמת קורה "אסון" כמו יילוד ממש מוקדם. הסכום המקסימלי של הביטוחים לא באמת מספיק לטיפול טוב בפגייה, בטח בארצות הברית, וכו'. מכל מה שקראתי במשך הזמן הזה נראה לי שאי אפשר להתווכח עם המידע הזה, וכל מי שמנסה פשוט עוצמת עיניים ואוטמת אוזניים.
עכשיו השאלה היא מה עושים עם המידע הזה. אפשר לקחת סיכון ולנסוע לחו"ל בכל מקרה. די מוסכם על כולם שהנסיעה עצמה לא מסכנת את ההיריון (וזאת משמעות המכתבים מהרופאים שאומרים שאין בעיה לנסוע), וברוב המוחלט של המקרים אתן תחזרו עם תחושה של "אין שום בעיה" ו"כדאי לנסוע". אבל זה בגלל שלא הייתן צריכות את הביטוח בחו"ל ולכן מעולם לא ניסיתן אותו. זאת בדיוק המהות של כל ההודעות ה"מרגיעות" שבשרשור הזה. מהצד השני אפשר להחליט שההיריונות האלה יקרים לנו מדי ואנחנו לא לוקחות אפילו את הסיכון הכי קטן לגביו. אני , כמו שאתן מבינות, בוחרת באופציה השנייה

okcana1986

New member
בנות החלטתי לרדת מהעניין ולא לטוס

פניתי לרופא שלי והוא לא ממש אהב את הרעיון וגם הסביר שיש בעיה מבחינת ביטוח. ישבתי חשבתי ואני לא רוצה לקחת סיכון לקח לי 7 שנים להיכנס להריון.
תודה לכן שייעצתן ונתתן את דעתכן אתן מקסימות.
שבוע בצימר בצפון יותר מפנק.

שלגייה13

New member

גם אנחנו בהיריון "המרנו" את אופציית הנסיעה לחו"ל לשני נופשים מאוד מפנקים בארץ, והאמת שהיה אחלה.
תעשו חיים!

Danidin266

New member
לא תאמינו !!! אחח האותיות הקטנות האלה ..

גם אני טסה לחו״ל והתעניינתי גבי פויסה בכלליצ כי אני מבוטחת שם .
רגע לפני שסגרתי איתם עיינתי בפוליסה זה ארוך מאד לקח לי חצי שעה אבל זה היה שווה .
מצוטטת ״ המבטח לא ישלם שום הוצאה למבוטח שנקט להריון באמצעות טיפולי הפרייה ״
ועעוד כמה נקודות חשובות ביותר
היה רשום שמי שהיה לה דימומים או הפלות לפני הטיסה במקרה של אישפוז לא תוכל לתבוע את הביטוח !! בקיצור הכל חרתא ברטא

okcana1986

New member
בשורה תחתונה עדיף לא לטוס

אבל חייב להיות שינוי בפוליסות ביטוח לגבי טיפול פוריות

למעלה