שלום בישים *O*

שלום בישים *O*

אומג~~ איזה פורום נסגד 333>~~ מה קורה D: ? אז ככה, שמי הוא אלכס,מוזמנים לקרוא לי אלכסית P: אני בת 14,מצפת[שכרגע לא נמצאת שם] ^^' יאי D: אתם בישייים 33333>
טוב,אז מקווה להנות פה -_- [ז"א שאתם אמורים לספק לי הנאה,לא סתעם P: ] אני אוהבת את אינו~~ יש לי מאלמאלא פוסטרים שלו בחדרי הנעלה[שכרגע לא בשימוש], והוא כזה בישייייי *O* טוב אז מוכנים לשרשר ברוכית וצלוחית?

MichelleLev

New member
שאלום ^_^

'ני להיות מישל! 14 וחצי, מודיעין ^^ את מוזמנת להביט בהודעת הדף קשר שלמטה P:

Krumogit1

New member
הי לך ../images/Emo153.gif

ני שירה הבישית בת ה14\15 וגרה בכפר מימון כבוד ועוצמה
וגם את בישית... XP אני לאהוב את מירוקו (הבישי) ואת מי את לאהוב?ג'ה נה בישית!!!!

יש הרבה D:../images/Emo97.gif

שאנגו,אינו,קאגוי[המצאה של חברתי XDD;;],שיפו וגם מירוקו *-* 333>>;; אני אוהבת בעיקר לראות ביוטיוב פרקים,לא ממש אוהבת בערוץ הילדים,הם לא יודעים לתרגם P: אבל אפשר לחיות עם זה @________@;; טוב נו לא ממש,אני שונאת שהם תמיד מעוותים סדרות,זה יכול להביא לי ת'סעיף ^.~

BlackEyedSpirit

New member
אעעע @__@~~../images/Emo29.gif

איך אפשר לאהוב את שיפו ? O.O; לאמשנה ^^;;;;; תתעלמי XD; וצודקת בקשר לערוץ הילדים O:

BlackEyedSpirit

New member
ברוכה הבאה D: ../images/Emo29.gif

אנוכי להיות ברצ'אן ^^- אממאממ.. ם.ם; תהני ? ^^;;

MomijiSan

New member
וולקם ^-^|קרמבולה|

אני שקד בת 12 וחצי השתלבות נעימה ומהירה !~^_^

נכון שהוא בישייי *-*?../images/Emo97.gif

מירוקוווווווווו 333333333333333333333333333333>;;;;;;; לאב יו D: אתמול הוא אנס אותי בחשאי ם: יש לי אהבה מטורפת כלפיו,אז פשוט תתעלמו D: הוא כזה בישי *-* מירוקוו 33>;;;

PakoLina

New member
זונע!! ;;../images/Emo118.gif

הוא שלי!! ><" עוד מלפני שנתיים כמעט! @@; תגידו לה.. ;; [שומדבר ממה שנכתב לא בא כדי להעליב. זה מה שקורה שפאנגירל אחרת *חושבת* שמירוקו שלה. ;; גומן.]

Krumogit1

New member
תעזבי אותו!!!! ../images/Emo153.gif

אלה אם כן את רוצה פשרה... אם פאקו מוכנה אנחנו נתחלק בו איתך.. ומירוקו לא אנס אותך אתמול בלילה... הוא אנס אותי!!!!!!!!!!

MichelleLev

New member
די כבר!

אונס זה לא דבר מצחיק, זה דבר שהורס חיים שלמים של ילדות, נערות ונשים. בבקשה תפסיקו להשתמש בזה כמונח נורמלי ויומיומי.

למעלה