שלום בוקר טוב

שלום בוקר טוב

הנה שיר שכתבתי בבלוג שלי, אשמח אם תגיבו- כי אולי אתם באמת תבינו למה התכוונתי. ואולי בהמשך אצליח להפתח ולספר את סיפור הייתמות שלי.... עיניו דומעות מול אותה התמונה אוזניו שומעות את אותה מנגינה את דמות דיוקנו בראשו מצייר את ריחו המתוק בקרבו הוא עוצר עתה הוא עומד תחת חופה לצידו האישה מסביבו משפחה ורק הוא חסר לו יותר מכולם מקומו של אביו נותר מיותם לו רק יכל לו רק לרגע אחד היה מוליכו הילכו יד ביד אך הוא אינו מחייך מול עיניו ביום הכי מאושר בחייו עם שברי הכוס ליבו נשבר לרסיסים אבל מבחוץ הוא כולו חיוכים והאישה מסתכלת מיד שמה לב היא מעולם לא תבין מה גדול הכאב היית לי דמות אדם נהדר אך כאן זה נגמר אבי היקר הלילה אתחיל מחדש את חיי מקווה שלמעלה תסתדר בלעדיי קישור לבלוג שלי: http://blog.tapuz.co.il/danz

eshkolit32

New member
../images/Emo201.gifשלום לך הנרי

קודם כל ברוך הבא לפורום. אני מבינה שאיבדת את אביך ומצטערת לשמוע על כך. אני בהחלט יכולה להבין למה התכוונת בקטע המאד מרגש שכתבת (אם תישאר איתנו בפורום, האם תסכים שאפרסם את השיר שלך בעמוד הראשי של הפורום?) צר לי על כך שחווית את החתונה שלך ללא אביך. אני כבר שנים מפחדת מהרגע הזה... החיים ללא ההורה/הורים שאיבדנו מלאים ברגעים כאלה עם כפילות של רגשות - עצב ושמחה ביחד. לא מעט הודעות נכתבו על כך בפורום שלנו. אני יודעת שזה לא קל, אבל אנחנו נאלצים להמשיך בלעדיהם, ואנחנו חייבים להאמין ששוה להמשיך, שיש עתיד, שיש סיבות לשמוח ולהיות מסופקים בחיים האלה. אני מקווה שביום החתונה בכל זאת הרגשת שאביך נמצא שם למעלה , רואה את הכל ושמח בשמחתך. אתה מוזמן לקחת את הזמן ולספר על עצמך מתי שתרגיש בנוח, אנחנו כאן בשבילך.

למעלה