שלום בוקר טוב

שלום בוקר טוב

הייתי רוצה להתייעץ איתכם בנושא מסויים.. חשבתי על פטנט כלשהו לאחד מחלקי ההארדוור של התופים. רעיון שלדעתי יכול להקל על המתופף ואף ליצור אפשרות נגינה שלא היתה אפשרית קודם..או בכל אופן לא בכזו קלות.. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בשביל להריץ זאת הלאה? לפנות לאחת החברות? אם למישהו יש שמץ אשמח לעזרה! תודה מראש ויום נעים!!

fanano3

New member
יישר כח !

1. תבנה אב טיפוס בעצמך או בעזרת איש מקצוע 2. תצלם סרטון שבו אתה מתאר את הפטנט, מסביר למה הוא נועד ומה היתרונות שלו תוך ביצוע הדגמה מוחשית 3. תעלה את זה ליוטיוב או לכל פורום אפשרי בתחום לשמוע תגובות וחוות דעת 4. אם אתה רוצה זכויות פטנט על זה - תפנה לרשם הפטנטים לפני שאתה מבצע את שלב 3 אבל לא בטוח שזה יעזור לך בעתיד החברות הגדולות "יאכלו את זה בלי מלח" אם מדובר במשהו מהפכני ולא יספרו אותך ממטר 5. בגלל מתופפים כמוך (כן ירבו) בעתיד ובעבר, שחשבו על איך לשפר, בסופו של דבר אנחנו הזוכים הגדולים ! 6. דוגמאות : חורים במצילות, דאבל פדל, קלאצ' הייאט, קייס מקלות, רשתות לסנר, ראק ועוד הרבה פריטים טובים אחרים 7. כתבתי בגוגל "רשם הפטנטים" זה הראשון שיצא : http://www.israelip.co.il/שירותים/206/?gclid=CMiz95OSia4CFRR8fAodZ0chwg 8. בהצלחה

Vdrums

New member
במציאות תעביר את שלב 4 להיות 1. אחרת כל אחד

יכול לייצר את זה ולרשום על זה פטנט ומה שלא תגיד לא יעזור לך.

megahertz

New member
אני נמצא בשלב דומה..להבנתי התשובה שקיבלת

די נכונה. שים לב שיש לרשום את הפטנט לפני שאתה מתחיל לפרסם את מה שיצא לך, פשוט כי אחרת יכולים להעתיק את זה בלי שתקבל אפילו קרדיט. אם אני זוכר נכון, ופה אני בכלל לא בטוח - לרשום פטנט זה לא דבר זול. מעבר לזה, סתם בשביל השיתוף - לצערי את הפרויקט שלי ייקח לי עוד זמן עד שיצא לי להרים. אני מאמין שזה משהו שיהיה לי פנאי אליו רק מאוחר יותר. חושב על לעשות את זה תוך כדי/כחלק מהתואר, כי אני רוצה להשתמש בידע מקצועי לזה, אבל עדיין לא בטוח מתי אני מתחיל ללמוד, ככה שאין לדעת מתי זה יקרה. שיהיה לך בהצלחה

למעלה