שלום בהצלחה לכם

orlil23

New member
שלום בהצלחה לכם

אינני אמא אבל נראה פורום מעניין

../images/Emo140.gifשלום לכולם ../images/Emo50.gif לפורום

ב"ה החשוב הזה ! שאני רואה בו כלי חשוב להגשמת חלום חיי , ותרשו לי להסביר מהתחלה : אני ענבל בחורה בת 29 פגועת CP קל ב"ה מלידה - הפגיעה שלי מתבטאת בהליכה בעזרת הליכון קדמי ביומיום וכסא למרחקים ארוכים בלבד לצערי אני עדיין רווקה , לדעתי כי כל הבחורים שניסיתי עד היום שמו יותר דגש על טכניקה וניידות , ולא על אישיות וחבל! אבל עדיין לא ויתרתי על חלום הקמת הבית והמשפחה בעז"ה ופה הייתי רוצה ללמוד מכם : על החברות , הנישואין וכו' ... אני מנהלת שותפה בפורום שיתוק מוחין CP פה ב
מוזמנים לבקר ענבל

ענבל- אני שמחה שהצטרפת../images/Emo141.gif

מקוה בשבילך שחלומך יתממש בקרוב.בכל מקרה אל תוותרי...

../images/Emo50.gif../images/Emo49.gif על הפרום כמו ענבל

חלומי הוא להרגיש קצת מגע אנושי ולאוהב ולהיות נאהבת כי יש לי מה להציע אני נכת סיפי קשה מלידה 100אחוז אם אני כבר כאן הייתי רוצה לשמוע סיפורים של נכים קשים אשר הציליחו להקים משפחה מי מטפל בילדים? עוד רבות השאלות תהיות פנטזיות שלי בעיניין האם זה בכלל אפשרי?

dobhy46

New member
שלום לכולם עינבל היקרה

קשה חמצוא גברים עם כוונות טהורות אך יום אחד יגיע אלייך הגבר שלא ישים לב ולא יצא איתך רק בגלל המצב שלך, ראי אני נשויי לאשה נכה 100 % היא עושה הכל ואני עוזר בכל מה שצריך וכל מה שאפשר לעזור . אז אל תתאכזבי כך שכל החיים לפנייך

../images/Emo51.gifלכולם על הברכות והעידוד , אני

ב"ה לא מוותרת ובעז"ה לא אוותר ! למרות שהקרדיט על הצלחותיי בחיים לא רק שלי , אלא גם של הקב"ה שלו אני מודה יומיום אני גאה לספר שעשיתי את כל מסלול חיי כבחורה בריאה לכל דבר ועניין גן בי"ס ותיכון רגיל + רישיון נהיגה
אני לא מחפשת שום יחס מיוחד - רק צאנס קטן 1 ! ענבל

מהצד שלי זה לא קל אבל אפשרי

הבת זוג שלי לא נכה ומקבלת אותי כמו שאני כי היא לא מתרכזת בנכות שלי אלא במהות שלי במה שאני אישיותית יש בי דברים מעבר לנכות שלי ונכון שעד שמצאתי אותה הכרתי הרבה בחורות אבל היו גם נכות וגם לא נכות, ובעיות בזוגיות לא היו דווקא בגלל הנכות, אלא דווקא בגלל מגבלות אחרות ובד"כ התרכזו בנכות כטריגר שלא ממש היתה הבעיה אבל היום אני יודע שהן טעו, וטוב שאני החלטתי להפסיק את הזוגיות שלנו דאז. אני מאמין שבסוף תמצאי את הבן זוג שלך נכה או לא בהצלחה.

למעלה