שלום!- בא לכם לפענח?

שלום!- בא לכם לפענח?

שלום! קוראים לי חני ואני בת 17.5, לומדת במכללה שנה א´, האם משהו יכול לנסות לפענח את כתב ידי שמצורף למכתב זה??? תודה מראש ומחכה לתגובות חני

והכי חשוב לי בעצם זה...

האם לפי כתב היד זה נראה שמתאים לי לעסוק בהוראה??? בבבקשה תנסו לנתח את הכתב זה מאוד חשוב לי מחכה לתשובה בתודה מראש חני

עטרה ב ט

New member
חני שני דברים לי אלייך

א. בבקשה תקטיני את הקובץ שנראה אותו בגודל אמיתי. ב. למה את שואלת ? את לא שלמה עם עצמך ? אם את לא שלמה עם עצמך מזה משנה מה נגיד ?

הנה...

אני שלמה עם הצעד שעשיתי, ואני מאמינה שאני כן יתאים לזה. פשוט יש כאלה שאמרו לי שזה ניכר בכתב היד שלי ויש כאלה שאמרו שזה ממש לא הכיוון- לא שלפי זה אני ישנה את דרכי, פשוט מעניין אותי לדעת איך רואים דבר כזה בכתב. אני מצרפת את הקובץ שוב בהקטנה, מקווה שיצא טוב..

מצטערת, אבל כנראה שזה הגודל הכי קטן

כשאני כותבת על דף ריק בצורה חופשית יש לי נטייה לכתוב בכתב גדול וזורם, זה הגודל של הכתב, - וכל העמוד זהו דף בגודל A4

אריק!

New member
ברפרוף ראשוני:

הייתי אומר שכלפי חוץ את מתאימה את עצמך לכל מיני מוסכמות ומנטליות שמקורם בעולם שם גדלת וחונכת, ודברים שניסו להפנים בך, ואולי גם מנסה לרצות אנשים, ולא למרוד. אך מצד שני, את עצמך, מבחינת ההרגשה והתחושות די התרחקת כך שהרבה דברים לא מדברים אליך, אפילו מלחיצים ומגבילים ללא הגיון מאחוריהם. אריק. מה דעתך ?

דעתי היא

אני יודעת שיש לי משמעת עצמית מאוד גבוהה, וכנראה שאני שופטת את עצמי לפי המוסכמות בסביבה שגדלתי, ואני מסכימה איתם, זה לא שהייתי רוצה לשנות אותם. אני שלמה עם הדרך שלי, ואני לא מרגישה לחוצה או מוגבלת מהסביבה ומהמנטליות שבה אני חיה. אבל מה שכן, אני נמצאת עכשיו בתקופה לא הכי קלה- ויש בי סערת רגשות ותחושות, אך זה לא קשור בכלל למנטליות ולמוסכמות שהפנימו בי, אלא מדבר שונה לגמרי.

אריק!

New member
שלום לנחמדה מאד.

קראתי בענין את מה שכתבת ואגיב בהמשך. ערב טוב אריק.

אריק!

New member
ברפרוף שני ולטובת הלמוד

את נראית לי בעלת כח רצון חזק, שאפתנית, השגית, תובענית כלפי עצמך/אחרים ומרכזת במרץ את מה שלקחת על עצמך, עד תוצאה וסיום מכובדים. ננסה לחבר כמה דברים לכתב, ברוח הפורום: שילוד: פ´ ר´ "פורום" ז´ "מזמן" - קילוף עטיפות וסיסמאות, בולשיט למיניהם, סתם הצהרות ללא מימוש. בוז לפחדנים אמירת התחושה/האמת שלך יכולה להיות כרוכה במומנט תקיף, מתעקש, בוטה, פחות טאקטי ודיפלומטי. קמר רחב אליפטי, בחלקו שביר ורוטט - בא לרכך נוסח, תביעה או טענה, כובש כלפי חוץ תחושה קשה, כעס ומחאה, חושד שאין כוונה אמיתית/איזון בשפוט, יסוד של דעה קדומה/קיפוח, מבקש להתנתק מתוויות - בהצלחה משתנה התרחבות והתגדלות במלה - "מאוד" "לתשובה" "כתב" - אנרגיות לפעול, עקשנות ודבקות במטרה, תביעה עקרונית, דרישה לשנוי, ויכוח לוהט, יציאה למאבק כנגד החלטה, מעורבות, רגישויות בהקשרי צדק, התגברות הסובייקטיביות חשד וספק לגבי קבוצה גדולה - הזדהות ודאגת יתר לקבוצתה ראית הענין האישי כמשותף לחלקים רחבים בצבור ? יוזמה. גובה משתנה - "מאד" "מהחיים" "אספר" - מאמץ לשמור על פרופורציות והגיון למרות קושי זמני - הכחשה דעות קדומות/ חשבון אישי - לא הכל עניני - לחצים - החזקה בבטן - מנטליות שקשורה לעבר, לדברים שנספגו - נטירה אמצעי מפותח - אסרטיביות, נוכחות, כוח השפעה והזזה, מעורבות, עמידה בלחצים, מעשיות, קליטה בלתי אמצעית, מעמד בחברה, בטחון עצמי שקיעה מרוסנת - ז´ "מזמן" צ´ "וחצי" נ´ "אני" - מאמץ לבסס עובדתית טענות ומסקנות בנושא, נמוקים, הבאת מקרים להוכחת התיזה, שקדנות ומוכנות. גם התעקשות/התחפרות שכך הוא המצב והיא צודקת במחלוקת. רווח מלים רחוק, מתחלף לבינוני/צר - "בת שבע עשרה.." "לומדת במכללה" "תושב"ע ואנגלית" - אובייקטיביות משתנה, דעות קדומות/פרשנות חד צדדית פולשים לתהליך חשיבה והסקה - שליטה עצמית לצד התגברות הרגש והלחץ ´להוציא החוצה´, רצון לדעת/להכיר/להשתכנע באמת עד שהיא מסכנת דמוי/דעה פרטיים. אזור עלי בתבנית משתנה - תפיסה ערכית כפופה לתחושות אישיות, ראית העובדות כמחזקות מסקנה - חסימת אובייקטיביות בפרשנות - החלטות לא מאוזנות/קיפוח מתקן. עד כאן להבוקר. מראש סליחה ממי שלא הבין כל מה שכתבתי, ובמדה שנכתבו דברים לא מדויקים/פוגעים. אמנם, קצת ארוך יותר אך עדין לקחת בפרופורציות. חלק מהפירוט הוא אופציות שייתכנו בהקשר לרכיב בכתב. כל טוב לך ובהצלחה. אריק.

לפי דעתי

הלא מקצועית תלכי לאן שלב מוביל אותך (ולאו דווקא הכתב). אם את באמת רוצה להיות מורה אז תלכי על זה . חסרים אנשים במערכת הזאת שהולכים אליה לא מתוך ברירת מחדל. ולגבי הכתב , אני לא מבינה הרבה אבל יש הרבה מורים עם כתב דומה לשלך... אסירה 31 במחלקת י´2 ריאלית שיר

לגברת תפוח...

אם בכל ליבי לא הייתי רוצה להיות מורה, לא הייתי הולכת ללמוד חינוך, האדם הראשון שיבחר לי את הדרך שבה אלך ה אני. הורי תמיד היו מאוד פתוחים איתי ונתנו לי לבחור את הדרך שאני רוצה ללכת בה, אני מאוד עצמאית. אני שלמה עם המקצוע שבחרתי- וכשאני עושה משהו- אני עושה אותו עד הסוף, ולכן אני מקווה שאני גם אצליח להיות מורה טובה כל טוב חני

ואני בטוחה

שגם תהי מורה טובה, רק אל תתני למפלצות במערכת הזאת להרוס לך את הרצון כי מורה צריך להיות 90% בנאדם ודמות, ורק 10% ידע. אם את רוצה להיות מורה, אז בלי לדעת מי את יש לך כבר לפחות 60% בשביל להיות מורה מצויינת.

תודה

וגמר חתימה טובה לך ולכולם

וואו, יפה!../images/Emo51.gif

אתה די קלעת לתכונות האופי שלי ולתחושות שלי. תודה שגם הסברת איך הגעת למסקנות האלה בעקבות כתב ידי, די הצחיק אותי איך מילים שאני בדרך כלל משתמשת בהם , בעצם מראים חלק מהאישיות שלי- חידשת לי במיוחד את הקטע הזה תודה רבה לך חני

למעלה